Ontvang uw VIP-STEDENTRIP pakket

Een gratis dagje uit voor 2 personen?

Er ligt een gratis dagje uit voor u in het verschiet! U ontvangt namelijk een pakket voor een dagje uit als welkomstcadeau wanneer u via deze actie gaat meespelen in de BankGiro Loterij. Het pakket heeft een waarde van minimaal € 75,-!

Bekijk deze actie

Geen wincode ontvangen? Klik hier.

Daarnaast maakt u met uw deelname natuurlijk elke trekking kans op het volledige prijzenpakket van de BankGiro Loterij. We maken elke dag een winnaar bekend uit de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er € 10.000,- uit, elke zaterdag € 100.000,-, elke zondag een spiksplinternieuwe auto én elke maand maar liefst € 1 miljoen. Kortom, bij de BankGiro Loterij is het alle dagen prijs!

Uw pakket voor een dagje uit

Als u gaat meespelen in de BankGiro Loterij ontvangt u binnen 2 weken uw welkomstcadeau: een pakket voor een dagje uit in Nederland, voor 2 personen!

Begin uw dagje uit bijvoorbeeld met een stuk appelgebak en een kopje koffie, bezoek samen gratis een topmuseum en sluit de dag af met een fantastisch diner. Uw pakket bevat namelijk:

  • Een driegangendiner voor 2
  • Museumbezoek voor 2
  • HEMA shoptegoed


Driegangendiner voor 2

In het pakket voor een dagje uit: een Humphrey’s dinercheque voor 2 personen, inwisselbaar bij alle Humphrey’s restaurants. Geniet van een seizoensgebonden driegangenmenu met keuze uit vlees- vis- en vegetarische gerechten. Humphrey’s heeft vestigingen in o.a. Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Museumbezoek voor 2

Bezoek samen gratis uw favoriete museum! Als u gaat meespelen via deze actie ontvangt u een tijdelijke BankGiro Loterij VIP-KAART voor uw introducé (na activatie 1 maand geldig) én uw eigen, persoonlijke VIP-KAART. Hiermee loopt u, zolang u meespeelt, gratis naar binnen bij 50 topmusea in Nederland en ontvangt u tot 50% korting op leuke dagjes en avondjes uit. Klik hier voor het actuele aanbod.

HEMA shoptegoed

Kies met de HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10,- uw eigen cadeau uit het leuke en gevarieerde assortiment van HEMA. Of trakteer uzelf en uw gezelfschap op een kopje koffie, een tompouce of heerlijk broodje rookworst.

Prijsladder