MOTI

MOTI

MOTI, Museum of the Image in Breda is hét museum voor grafische vormgeving. Het is het enige museum in Nederland dat zich uitsluitend richt op beeldcultuur en het inzichtelijk maken van de ontwikkeling hiervan.

MOTI vertelt het verhaal van beeldcultuur aan de hand van een aansprekende nationale en internationale collectie met topstukken en bijzondere werken vol met aanknopingspunten en verwijzingen naar zowel het verleden als naar de toekomst. Van fotografie, film tot ruimtelijk ontwerp. MOTI biedt een internationaal podium voor gevestigde ontwerpers en is een springplank voor nieuw toptalent.

VIP-KAART

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren: op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Benieuwd naar de overige voordelen van de VIP-KAART? Kijk op bankgiroloterij.nl/vipkaart.

U ontvangt de VIP-KAART automatisch als u deelnemer wordt in de BankGiro Loterij. De kaart is geldig zolang u meespeelt.

Nieuws over onze partners

  • Koninklijke high tea in Paleis Het Loo

    En een bezoek aan de tentoonstelling 'Chapeaux! De hoeden van Koningin Beatrix'.

    Lees meer

Tel
076 - 529 99 00
Web
www.motimuseum.nl
Adres
Boschstraat 22
4811 GH Breda

Steun + speel mee

Speel mee

Twitter @MOTI_museum

Gesteund sinds 2007

Algemene bijdrage 2016
€ 200.000,-
Door deelnemers gekozen bijdrage 2016
€ 557,-