Museum Boijmans Van Beuningen

Museum Boijmans Van Beuningen

Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen is een reis door de geschiedenis van de kunst. Nederlandse en Europese topstukken geven een overzicht van de vroege middeleeuwen tot de 21ste eeuw. Van Bosch, Rembrandt en Van Gogh tot Dalí en Christo.

Museum Boijmans Van Beuningen is een van de oudste musea van Nederland. Het museum bezit een unieke verzameling schilderijen, sculpturen en gebruiksvoorwerpen. De collectie tekeningen en prenten behoort tot de beste ter wereld. Het gehele jaar door organiseert het museum bovendien spectaculaire tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen. Het museum toont hoe gebruiksvoorwerpen zich gedurende acht eeuwen hebben ontwikkeld. Van middeleeuwse kannen en glas uit de Gouden Eeuw tot de meubels van Rietveld en hedendaags Dutch Design.

Sta stil bij de prachtige werken van Bruegel de Oude en Rembrandt. Volg het ontstaan van het impressionisme en modernisme met schilderijen van Monet, Van Gogh en Mondriaan. Droom mee met de surrealisten Dalí en Magritte.

Nieuws over onze partners

 • Als VIP naar Pinkpop of slapen in een molen?

  Houdt u uw DeelnemersVoordeel goed in de gaten? De komende weken vindt u daar weer een aantal zeer bijzondere arrangementen.

  Lees meer
 • DeelnemersVoordeel: vol exclusieve uitstapjes

  U vindt er momenteel tal van bijzondere arrangementen en avondjes uit.

  Lees meer
 • Maart: een heerlijk culturele maand

  Maart belooft in veel opzichten een heerlijke maand te worden. Ook op cultureel gebied kunt u weer volop genieten.

  Lees meer

Tel
010 441 94 00
Web
www.boijmans.nl
Adres
Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam

Twitter @boijmans

Gesteund sinds 2006

Algemene bijdrage 2015
€ 500.000,-