Museum Catharijneconvent

Museum Catharijneconvent

Museum Catharijneconvent is het nationale museum voor christelijke kunst, cultuur en geschiedenis. Dit is de plek waar het publiek kennis kan nemen van de christelijke kunst, tradities, normen en waarden. Deze liggen aan de wortels van onze identiteit en de huidige samenleving en spelen een belangrijke rol in onze nationale geschiedenis.

Voor het behoud en de presentatie van de bijzondere collectie en aankoop van nieuwe objecten ontvangt het museum steun van de BankGiro Loterij.

VIP-KAART

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren: op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Benieuwd naar de overige voordelen van de VIP-KAART? Kijk op bankgiroloterij.nl/vipkaart.

U ontvangt de VIP-KAART automatisch als u deelnemer wordt in de BankGiro Loterij. De kaart is geldig zolang u meespeelt.

Extra project

  • Museum Catharijneconvent: Kerkepad

    Museum Catharijneconvent wil de Nederlandse kerken met hun topkunst toegankelijk en zichtbaar maken voor het grote publiek en hen laten genieten van dit verborgen religieus cultuurschoon.

    Bekijk project

Nieuws over onze partners

  • Armin van Buuren in het Van Gogh Museum

    De wereldberoemde DJ gaf een eenmalig optreden op deze unieke locatie.

    Lees meer

Tel
030 - 231 38 35
Web
www.catharijneconvent.nl
Adres
Lange Nieuwstraat 38
3512 PH Utrecht

Steun + speel mee

Speel mee

Twitter @catharijne

Gesteund sinds 2012

Algemene bijdrage 2015
€ 200.000,-
Door deelnemers gekozen bijdrage 2015
€ 3.156,-