Nieuws

 • 21-09-2016

  "Laat de kinderen maar genieten"

  In een historische treincoupé in Het Spoorwegmuseum, culturele partner van de BankGiro Loterij, werden in Jan Pieter en zijn vrouw Gerrie verrast met € 100.000,-.

  Lees meer
 • 20-09-2016

  "Ik zal in ieder geval wat aan mijn zoons geven"

  Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Eén van de gelukkigen uit de augustus-trekking: Jan uit Breda. Ambassadeur Leontine Borsato verraste hem eerder deze maand met een cheque van maar liefst € 100.000,-.

  Lees meer
 • 03-09-2016

  Breng nu uw stem uit voor de BankGiro Loterij Molenprijs

  Korenmolen De Zwaluw, papierfabriek De Middelste Molen, molen De Goede Hoop en molen De Korenbloem zijn genomineerd voor de BankGiro Loterij Molenprijs 2016. De molen met de meeste stemmen ontvangt € 50.000,- om een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan.

  Lees meer
 • 29-08-2016

  Presentatoren ‘RTL Live’ bekend

  Albert Verlinde en Angela Groothuizen worden de gezichten van de nieuwe RTL 4 live talkshow ‘RTL Live’. Albert en Angela zijn afwisselend verantwoordelijk voor de presentatie van het programma.

  Lees meer
 • 19-08-2016

  "Zo in m’n schoot geworpen!"

  Joke uit Rotterdam is al jaren een trouwe deelnemer van de BankGiro Loterij. Totdat ze om financiële redenen haar loten op moet zeggen. Maar als een vriendin een grote prijs wint bij het spelprogramma BankGiro Loterij The Big Picture, wordt Joke begin 2016 ook weer deelnemer. En nog geen vijf maanden later is het haar beurt.

  Lees meer
 • 18-08-2016

  Met eigen bodyguard naar The Bodyguard

  Als een echte VIP - in limousine én met eigen bodyguard - naar musical The Bodyguard. Speciaal voor deelnemers van de BankGiro Loterij werd onlangs dit unieke arrangement samengesteld en verloot op de VIP-KAART website.

  Lees meer

Ga naar het nieuwsarchief