Nieuws

 • 22-12-2016

  2016: een jaar vól winnaars

  Blik samen met onze ambassadeur Robert ten Brink terug op een prachtig jaar vol winnaars bij de BankGiro Loterij! En ook in 2017 kunt u trouwens weer élke dag een winnaar zijn, met de grootste prijzenpot ooit: € 52,8 miljoen.

  Lees meer
 • 21-12-2016

  'Gouden' echtpaar uit Dordrecht wint € 1 miljoen

  Dubbel feest voor een echtpaar uit Dordrecht deze maand. Het koppel vierde niet alleen hun gouden huwelijk, ook vielen ze met hun rekeningnummer flink in de prijzen. Robert ten Brink verraste het koppel in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem met een cheque van maar liefst € 1 mljoen!

  Lees meer
 • 20-12-2016

  "Je krijgt de groeten van Leontine Borsato!"

  "Ik krijg er nog kippenvel van”, vertelt Coby uit Sint Annaparochie. De Friezin werd half november, samen met haar zus, naar het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium in Franeker gelokt. Daar werd ze verrast door BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato, een cameraploeg én een cheque van € 100.000,-. “Het was alsof ik een film zat!"

  Lees meer
 • 24-11-2016

  Armin van Buuren in het Van Gogh Museum

  Een live show van DJ Armin van Buuren in het Van Gogh Museum. Op vrijdagavond 21 oktober gaf de wereldberoemde artiest - onder het toeziend oog van BankGiro Loterij deelnemers - een eenmalig optreden op deze unieke locatie.

  Lees meer
 • 22-11-2016

  "Ik wil graag het noorderlicht zien"

  Coby uit Sint Annaparochie viel afgelopen maand flink in de prijzen met haar rekeningnummer. In Koninklijk Eise Eisinga Planetarium kreeg ze in het bijzijn van haar zus een cheque van maar liefst € 100.000,- overhandigd.

  Lees meer
 • 21-11-2016

  "Ik ga mijn broers in Suriname opzoeken"

  Afgelopen oktober stond de Haagse Sangram plots met een cheque van € 10.000,- in zijn handen. In zijn eigen tuin werden hij en zijn vrouw verrast door de BankGiro Loterij. Een zeer welkome prijs met een duidelijke bestemming: een reis naar Suriname! Sangram: "Ik heb daar veel familie wonen. Die kan ik nu weer opzoeken."

  Lees meer

Ga naar het nieuwsarchief