Nieuws

 • 23-06-2017

  Rotterdamse DJ wint € 1 miljoen

  Iedere maand gaat er bij de BankGiro Loterij € 1 miljoen uit. De 34-jarige Fagus uit Rotterdam won het ongelooflijke bedrag in de trekking van mei. Eerder deze maand werd hij, in het bijzijn van zijn goede vriendin, verrast in het Kröller-Müller Museum.

  Lees meer
 • 09-06-2017

  Yanti test pandakennis in Ouwehands Dierenpark

  In het weekend van 3 en 4 juni opende Ouwehands Dierenpark speciaal haar deuren voor deelnemers van de BankGiro Loterij. Als VIP-KAARThouder kregen zij de unieke gelegenheid om als een van de eersten kennis te maken met reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya.

  Lees meer
 • 29-05-2017

  "Mijn dromen worden werkelijkheid!"

  De 55-jarige Nana uit Den Helder heeft altijd hard moeten werken in de zorg om het huishouden draaiende te houden. En om haar drie kinderen, grotendeels alleen, op te voeden. Hoe pittig het soms ook is, Nana blijft altijd lachen.

  Lees meer
 • 29-05-2017

  Koninklijke high tea in Paleis Het Loo

  Voor een aantal deelnemers van de BankGiro Loterij was het afgelopen maand vorstelijk genieten in Paleis Het Loo. Als 'VIP-genodigden' kregen zij namelijk een speciaal programma voorgeschoteld. Na een rit in de paardentram en een koninklijke high tea volgde een bijzondere rondleiding door het paleis, langs de tentoonstelling 'Chapeaux! De hoeden van Koningin Beatrix'.

  Lees meer
 • 15-05-2017

  Nieuw op TV: Verzamelkoorts! en Kunstraadsels

  Vanaf eind mei te zien op televisie: Verzamelkoorts! op SBS6, over Nederlandse verzameldrift, en de zesdelige serie Kunstraadsels op NPO 2. Beide programma's worden mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij en hebben een gemeenschappelijk doel: laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

  Lees meer
 • 11-05-2017

  TextielMuseum Tilburg is 'Museum van het Jaar 2017'

  Na een bloedstollende stemperiode is het TextielMuseum Tilburg als winnaar uit de bus gekomen van de BankGiro Loterij Museumprijs 2017. Het museum werd donderdag 11 mei verrast met de prijs. In deze tiende editie van de BankGiro Loterij Museumprijs is er 80.930 keer gestemd op de drie musea, een recordaantal!

  Lees meer

Ga naar het nieuwsarchief