Nieuws

 • 24-11-2016

  Armin van Buuren in het Van Gogh Museum

  Een live show van DJ Armin van Buuren in het Van Gogh Museum. Op vrijdagavond 21 oktober gaf de wereldberoemde artiest - onder het toeziend oog van BankGiro Loterij deelnemers - een eenmalig optreden op deze unieke locatie.

  Lees meer
 • 22-11-2016

  "Ik wil graag het noorderlicht zien"

  Coby uit Sint Annaparochie viel afgelopen maand flink in de prijzen met haar rekeningnummer. In Koninklijk Eise Eisinga Planetarium kreeg ze in het bijzijn van haar zus een cheque van maar liefst € 100.000,- overhandigd.

  Lees meer
 • 21-11-2016

  "Ik ga mijn broers in Suriname opzoeken"

  Afgelopen oktober stond de Haagse Sangram plots met een cheque van € 10.000,- in zijn handen. In zijn eigen tuin werden hij en zijn vrouw verrast door de BankGiro Loterij. Een zeer welkome prijs met een duidelijke bestemming: een reis naar Suriname! Sangram: "Ik heb daar veel familie wonen. Die kan ik nu weer opzoeken."

  Lees meer
 • 25-10-2016

  "Mijn dochter kan nu studeren!"

  Als alleenstaande moeder van twee dochters is het af en toe best een beetje aanpoten voor Ingrid uit Soest. Daarom was de vreugde des te groter toen de BankGiro Loterij begin september op de stoep stond. Met een cheque van € 10.000,-! Ingrid: "De jongste barstte in tranen uit toen ik vertelde dat ik nu haar MBO-opleiding kan betalen."

  Lees meer
 • 19-10-2016

  Duurzaam renoveren is de toekomst

  De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, BankGiro Loterij) streven voor hun nieuwe onderkomen in Amsterdam naar het BREEAM-NL keurmerk Outstanding. Het bestaande kantoorpand in de Beethovenstraat ondergaat een enorme transformatie aan de binnen- én buitenkant.

  Lees meer
 • 14-10-2016

  "Het is alweer elf jaar geleden dat ik op vakantie ben geweest"

  Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Eén van de gelukkigen uit de augustus-trekking: Jan uit Breda. Ambassadeur Leontine Borsato verraste hem eerder deze maand met een cheque van maar liefst € 100.000,-.

  Lees meer

Ga naar het nieuwsarchief