Sterren op het Doek

Televisieprogramma's

Regelmatig is de BankGiro Loterij op televisie met boeiende cultureel getinte tv-programma's en spannende spelshows.

 • RTL Live

  ‘RTL Live’ informeert, inspireert en verrast met boeiende gesprekken, actuele informatie en praktische adviezen. Vanaf 3 oktober wordt iedereen al vanaf 17.00 uur bijgepraat over het nieuws van de dag.

  Meer informatie

  RTL Live
 • BankGiro Loterij The Big Picture

  BankGiro Loterij The Big Picture is een interactieve spelshow met Robert ten Brink waarin kandidaten kans maken op bedragen tot wel 1 miljoen!

  Meer informatie

  BGL TBP
 • Sterren op het Doek

  Bekende Nederlanders geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentatrice Hanneke Groenteman. Wat laten ze zien van zichzelf? Ze mogen één van de schilderijen mee naar huis nemen en daarbij zelf kiezen welke.

  Meer informatie

  Sterren op het Doek
 • Koffietijd

  Elke werkdag en op zaterdag ontvangen Loretta Schrijver, Pernille la Lau en Quinty Trustfull om 10.00 uur op RTL 4 bijzondere, actuele en inspirerende gasten tijdens Koffietijd! Chef-kok Caspar Burgi brengt heerlijke maaltijd suggesties en u wordt volledig op de hoogte gehouden op het gebied van mode, cultuur, lifestyle, werk en gezin, gezondheid, welzijn en interieur. Ook is er aandacht voor de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt

  Presentatie: Loretta Schrijver, Pernille la Lau en Quinty Trustfull
  Uitzending: momenteel heeft Koffietijd een zomerstop. Op 31 augustus 2015 begint het niewe seizoen.

  Ga naar website

  Koffietijd
 • Maestro

  In navolging van de succesvolle series in 2012 en 2014 wordt in 2016 opnieuw een groep van acht bekende Nederlanders aan een stoomcursus dirigeren onderworpen. Zij gaan de uitdaging aan om zich in acht weken tijd te ontwikkelen tot dirigent van het 65-koppig tellende Orkest van het Oosten. AVROTROS zendt het programma, gepresenteerd door Frits Sissing, uit op NPO 1.

  Ga naar website

  Maestro

Contact

BankGiro Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK 
Amsterdam
Tel: 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek)