RTL Live

Televisieprogramma's

Regelmatig is de BankGiro Loterij op televisie met boeiende cultureel getinte tv-programma's en spannende spelshows.

 • Kunstraadsels

  Vanaf 1 juni kunt u elke donderdag om 20.25 uur op NPO 2 kijken naar Kunstraadsels! In dit nieuwe MAX-programma ontrafelt professor Frans Grijzenhout, hoogleraar Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, geheimen achter beroemde Hollandse meesterwerken uit de Gouden Eeuw.

  Meer informatie

  Kunstraadsels
 • Verzamelkoorts!

  Prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillac’s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelkoorts! zoekt Kim-Lian van der Meij deze verzamelaars thuis op en dompelt zich onder in hun leven. Verzamelkoorts! is vanaf woensdag 31 mei te zien bij SBS6.

  Meer informatie

  Verzamelkoorts!
 • RTL Live

  ‘RTL Live’ informeert, inspireert en verrast met boeiende gesprekken, actuele informatie en praktische adviezen. De interactieve show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op RTL4. Albert Verlinde en Quinty Trustfull zijn de gezichten van het middagprogramma, waarin de culturele partners van de BankGiro Loterij regelmatig aan bod komen.

  Meer informatie

  RTL Live
 • Koffietijd

  Elke werkdag ontvangen Loretta Schrijver, Pernille la Lau en Quinty Trustfull om 10.00 uur op RTL 4 bijzondere, actuele en inspirerende gasten tijdens Koffietijd! In het gezellige ochtendprogramma wordt u bijgepraat over mode, cultuur, lifestyle, werk en gezin, gezondheid, welzijn en interieur. Ook is er aandacht voor de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt.

  Ga naar website

  Koffietijd
 • Maestro

  In navolging van de succesvolle series in 2012, 2014 en 2016 wordt in september 2017 opnieuw een groep van acht bekende Nederlanders aan een stoomcursus dirigeren onderworpen. Zij gaan de uitdaging aan om zich in acht weken tijd te ontwikkelen tot dirigent van het 65-koppig tellende Orkest van het Oosten. AVROTROS zendt het programma, gepresenteerd door Frits Sissing, uit op NPO 1.

  Ga naar website

  Maestro

Contact

BankGiro Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK 
Amsterdam
Tel: 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek)