RTL Live

Televisieprogramma's

Regelmatig is de BankGiro Loterij op televisie met boeiende cultureel getinte tv-programma's en spannende spelshows.

 • RTL Live

  ‘RTL Live’ informeert, inspireert en verrast met boeiende gesprekken, actuele informatie en praktische adviezen. De interactieve show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op RTL4. Albert Verlinde en Quinty Trustfull zijn de gezichten van het middagprogramma, waarin de culturele partners van de BankGiro Loterij regelmatig aan bod komen.

  Meer informatie

  RTL Live
 • Koffietijd

  Elke werkdag ontvangen Loretta Schrijver, Pernille la Lau en Quinty Trustfull om 10.00 uur op RTL 4 bijzondere, actuele en inspirerende gasten tijdens Koffietijd! In het gezellige ochtendprogramma wordt u bijgepraat over mode, cultuur, lifestyle, werk en gezin, gezondheid, welzijn en interieur. Ook is er aandacht voor de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt.

  Ga naar website

  Koffietijd
 • Maestro

  In navolging van de succesvolle series in 2012, 2014 en 2016 wordt in september 2017 opnieuw een groep van acht bekende Nederlanders aan een stoomcursus dirigeren onderworpen. Zij gaan de uitdaging aan om zich in acht weken tijd te ontwikkelen tot dirigent van het 65-koppig tellende Orkest van het Oosten. AVROTROS zendt het programma, gepresenteerd door Frits Sissing, uit op NPO 1.

  Ga naar website

  Maestro

Contact

BankGiro Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK 
Amsterdam
Tel: 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek)