GOED GELD GALA 2017

Goed Geld Gala 2017

Op donderdag 16 februari vond het jaarlijkse BankGiro Loterij Goed Geld Gala plaats in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Tijdens deze bijzondere middag maakte de BankGiro Loterij bekend hoeveel geld zij in 2017 - dankzij u - kunnen schenken aan cultuur en het behoud van cultureel erfgoed in Nederland.

Dankzij uw deelname kan de BankGiro Loterij dit jaar maar liefst € 66,9 miljoen verdelen onder 66 organisaties die werken op het terrein van cultuur en monumentenzorg in Nederland. De helft van ieder lot waar u mee meespeelt, gaat naar musea en andere culturele instellingen. Daarmee steunt u bijzondere projecten waardoor cultuur behouden blijft en toegankelijk wordt.

U kunt het overzicht van de verdeling opbrengst 2016 hier bekijken.

Jaaroverzicht 2016

In onderstaande video blikken we terug op een jaar vol winnaars en bijzondere belevenissen. De video werd vertoond op het afgelopen Goed Geld Gala.


Hoogtepunten Goed Geld Gala

Bekijk hieronder de hoogtepunten van het afgelopen Goed Geld Gala. De speech van Boudewijn Poelmann, de keynote van professor Robbert Dijkgraaf en de integrale uitzending vindt u in de sidebar van deze pagina.

Meer video's

 • Speech Boudewijn Poelmann

  De speech van Boudewijn Poelmann tijdens het Goed Geld Gala 2017 in de Beurs van Berlage.

  Bekijk video
 • Keynote professor Robbert Dijkgraaf

  De keynote van professor Robbert Dijkgraaf tijdens het Goed Geld Gala 2017 in de Beurs van Berlage.

  Bekijk video
 • Integrale uitzending

  Het Goed Geld Gala 2017 gemist? Kijk hier de opname van het volledige gala in de Beurs van Berlage terug.

  Bekijk video