Prijzenpakket speelronde april

Meer dan 200.000 prijzen, waaronder:

 • Hoofdprijs € 50.000,-
  Lees meer »
  Hoofdprijs € 50.000,-

  Een geldprijs van € 50.000,-, mits u meespeelt met de HoofdprijsVerdubbelaar. Speelt u mee zonder HoofdprijsVerdubbelaar dan wint u € 25.000,-.

  Geldprijzen boven de € 454,- zijn belast met 29% kansspelbelasting.

   

 • Droomvakantie Caraïben
  Lees meer »
  Droomvakantie Caraïben

  Maak kans op een droomvakantie naar de Caraïben! U mag zelf kiezen naar welk eiland u gaat. Gaat u heerlijk duiken in Bonaire of kiest u voor de prachtige stranden van Aruba? Inbegrepen is een verblijf voor twee personen in een luxe resort op basis van halfpension en een retourvlucht met KLM vanuit Amsterdam.

   

 • Kymco Nachtwacht scooter
  Lees meer »
  Kymco Nachtwacht scooter

  Deze speciale en unieke uitvoering van de Kymco Like scooter is speciaal voor de BankGiro Loterij bestickerd met de afbeelding van “De Nachtwacht” van Rembrandt.

 • Apple - iPad mini (zwart)
  Lees meer »
  Apple - iPad mini (zwart)

  De iPad mini is ultradun en ongelooflijk licht. U kunt hem dan ook makkelijk met één hand vasthouden. Hij past moeiteloos in een klein tasje, dus u heeft hem altijd bij de hand. U kunt webpagina’s bekijken, door uw foto’s bladeren en video's haarscherp in beeld krijgen.

   


 • UNSEEN foto naar keuze
  Lees meer »
  UNSEEN foto naar keuze

  De BankGiro Loterij steunt jong fotografietalent. Samen met UNSEEN zijn er 11 jonge, getalenteerde Nederlandse kunstenaars geselecteerd. U kunt een keuze maken uit één van de foto’s van deze nieuwe talenten.

 • Loungeskutsje
  Lees meer »
  Loungeskutsje

  De loungeskûtsje biedt u een geweldige kans kennis te maken met de Friese wind en wateren op een gezellige en luxe manier. U zit heerlijk in het ruim op comfortabele banken. Daardoor heeft u een geweldig uitzicht over het water en het landschap. Onderweg krijgt u van de bemanning uitleg over de geschiedenis van de skûtsjes.

 • MENU ontbijtset
  Lees meer »
  MENU ontbijtset

  Een 19 delige ontbijt/ lunch/ brunch set van MENU, ontwikkeld door NORM Design. De set bestaat uit 4 placemats, 3 manden van vilt, 4 thermocups, 4 borden en 4 bowls.

 • Iittala ovenpan
  Lees meer »
  Iittala ovenpan

  Met de Iittala ovenpan zet u de lekkerste ovenschotels op tafel! De set bestaat uit een ovenpan, gemaakt van hoogwaardig RVS en een houten serveerplank.

 • Luxe tafelkleed met servetten
  Lees meer »
  Luxe tafelkleed met servetten

  Met dit prachtige tafelkleed bent u helemaal klaar voor een gezellig etentje. Het tafelkleed is van 100% linnen en 250 cm x 140 cm. De 6 bijpassende servetten zijn 44 cm bij 44 cm. De set wordt verpakt in een mooie giftbox.

 • Cultuurprijs naar keuze
  Lees meer »
  Cultuurprijs naar keuze

  In de webshop kunt u een keuze maken uit twee toegangskaarten voor een leuk dagje cultuur naar keuze. Kies uit verschillende musea waaronder het Spoorwegmuseum, Drents Museum, Beeld en Geluid en het Zuiderzeemuseum.

   

 • Cadeaubon naar keuze
  Lees meer »
  Cadeaubon naar keuze

  In de webshop kunt u een keuze maken uit een wisselend aanbod van cadeaubonnen van verschillende aanbieders zoals Rituals, Thermen& Beauty, ICI paris, BodyShop, Pathe bioscoopkaartje, Fashioncheque en Fleurop cadeaucard.

   

 • Gewonnen Lot mei
  Lees meer »
  Gewonnen Lot mei

  Met een Gewonnen Lot maakt u in de trekking van mei met één extra lot nog meer kans op honderdduizenden prijzen! Het gratis extra lot wordt automatisch stopgezet.

   


Uitslagen

De uitslagen van speelronde april worden op 10 mei bekendgemaakt. Iedere maandag worden de uitslagen van het Extra spel bekendgemaakt.