BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten

De BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten zijn een speciale beleving met bijzondere muzikale combinaties. De concerten vinden plaats in het Concertgebouw. Deze locatie behoort tot de top drie concertzalen van de wereld door zijn unieke akoestiek en zijn vermaarde programmering. Het Concertgebouw wil zoveel mogelijk mensen, jong en oud, ongeacht hun achtergrond laten kennismaken met het beste dat de wereld te bieden heeft op het gebied van muziek.

De vierde editie van de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten zullen plaatsvinden in de Grote zaal. Er zal een bijzondere ontmoeting plaatsvinden tussen pop en klassiek onder begeleiding van het New Amsterdam Orchestra van Stephen Geusebroek. Dit jaar schitteren onder andere Guus Meeuwis, onze ambassadeur Ilse DeLange en de winnaar van Maestro op het podium!

Behoort u tot de winnaars?

Heeft u kaarten voor het BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcert gewonnen? Gefeliciteerd, u gaat dan samen met uw introducé naar een voorstelling op vrijdag 2, zaterdag 3 of zondag 4 januari 2015. De uitnodiging valt automatisch bij u op de deurmat. Met uw persoonlijke winnaarscode die in de brief staat kunt u een keuze maken tussen de verschillende data. Uw voorkeur kunt u doorgeven via 088 - 62 37 020 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur) of op www.bankgiroloterij.nl/concerten.

-Wilt u ook kans maken op kaarten voor de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten? Speel mee in de BankGiro Loterij!
-Zien of u kaarten voor de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten heeft gewonnen? Ga naar de trekkingsuitslagen van september en oktober.

Veel gestelde vragen en antwoorden over de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten:

Wanneer ontvang ik bericht over de gewonnen kaarten voor de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten?
Uiterlijk twee weken na het bekend maken van de uitslag (elke 10e van de maand) krijgt u een brief met winnaarscode thuisgestuurd.
Ik heb de uitnodigingsbrief voor de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten nog niet ontvangen,
U ontvangt uitelijk twee weken na het bekend maken van de uitslag (elke 10e van de maand) de brief met winnaarscode. Mocht u de brief niet hebben ontvangen dan kunt u contact opnemen met onze Ledenservice.
De winnaarscode uit de uitnodigingsbrief is verlopen. Wat nu?
Wij verzoeken u vriendelijk om te bellen met onze Ledenservice. Het telefoonnummer is 0900 - 300 1600 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.
Waar kan ik de winnaarscode uit de brief activeren?
U kunt uw voorkeur doorgeven via www.bankgiroloterij.nl/concerten. Hier kunt u de winaarscode uit de brief activeren.