Winnaars in beeld

BankGiro Loterij-deelnemers maken iedere trekking kans op meer dan honderdduizend prijzen! Van mooie stedenreizen en auto's tot grote geldprijzen.

Stelt u zich eens voor, ineens wacht Leontine u op in een museum of monument bij u in de buurt met een geweldige verassing. Het overkwam onze winnaars. Misschien staat u binnenkort ook oog in oog met een van onze ambassadeurs?

Bekijk de uitslagen

 • 23-06-2017

  Rotterdamse DJ wint € 1 miljoen

  Iedere maand gaat er bij de BankGiro Loterij € 1 miljoen uit. De 34-jarige Fagus uit Rotterdam won het ongelooflijke bedrag in de trekking van mei. Eerder deze maand werd hij, in het bijzijn van zijn goede vriendin, verrast in het Kröller-Müller Museum.

  Lees meer
 • 29-05-2017

  "Mijn dromen worden werkelijkheid!"

  De 55-jarige Nana uit Den Helder heeft altijd hard moeten werken in de zorg om het huishouden draaiende te houden. En om haar drie kinderen, grotendeels alleen, op te voeden. Hoe pittig het soms ook is, Nana blijft altijd lachen.

  Lees meer
 • 24-04-2017

  "Ik heb er buikpijn van"

  Begin april werd de 51-jarige Sasha, samen met echtgenoot Arjan, naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden gelokt. Daar kreeg zij de verrassing van haar leven: een cheque van € 100.000,-.

  Lees meer
 • 24-04-2017

  "Nu kan ik mijn zieke moeder helpen"

  Een grote verrassing voor Nana uit Den Helder. Eerder deze maand trok zij, in het bijzijn van haar dochter, een cheque van maar liefst € 1 miljoen uit de BankGiro Loterij envelop. Ambassadeur Leontine Borsato had deze even daarvoor overhandigd aan de grote winnares van de maarttrekking.

  Lees meer
 • 28-03-2017

  Robert ten Brink vlogt in Museum de Fundatie

  "Een ton! Dit is niet normaal!" Enigszins overrompeld namen winnaars Benanda en Sander deze maand een prachtige cheque van € 100.000,- in ontvangst. Speciaal voor de uitreiking waren ze naar Museum de Fundatie in Zwolle gelokt.

  Lees meer
 • 27-03-2017

  Yanti verrast winnares Cupido Carrousel

  Yanti stond twee weken geleden met bonbons en champagne op de stoep bij deelneemster Carmen. In februari had de goedlachse Hilversumse meegedaan aan de Cupido Carrousel, een speciale deelnemersactie waarbij een romantische reis werd verloot. Ze kwam als grote winnaar uit de bus. "Ik wil naar Las Vegas!"

  Lees meer

Ook dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij

Dankzij de deelnemers kan er ieder jaar een fors bedrag worden geschonken aan bijvoorbeeld geweldige eenmalige projecten die anders niet mogelijk waren geweest. Deze culturele instellingen winnen dus ook!