Winnaars in beeld

BankGiro Loterij-deelnemers maken iedere trekking kans op meer dan honderdduizend prijzen! Van mooie stedenreizen en auto's tot grote geldprijzen.

Stelt u zich eens voor, ineens wacht Leontine u op in een museum of monument bij u in de buurt met een geweldige verassing. Het overkwam onze winnaars. Misschien staat u binnenkort ook oog in oog met een van onze ambassadeurs?

Bekijk de uitslagen

 • 27-02-2017

  "Leuke uitjes met mijn moeder maken"

  "Wat geweldig zeg!" Martin, oud-inwoner van Callantsoog, beleefde onlangs een ongewone werkdag in de haven van Rotterdam. De winnaar werd daar door de BankGiro Loterij verrast met een cheque van € 10.000,-.

  Lees meer
 • 31-01-2017

  "We gaan de kinderen trakteren"

  Johan en Pietie uit Haaksbergen beleefden deze maand de verrassing van hun leven. Het echtpaar viel in januari flink in de prijzen, en werd daarom met een smoesje naar Paleis Het Loo gelokt.

  Lees meer
 • 30-01-2017

  Met 55 vrienden dineren onder De Nachtwacht

  "Wat een onvergetelijke belevenis!" De 74e verjaardag van Mees van den Broeck uit Aalsmeer blijft hem nog lang bij. Afgelopen zondag dineerde hij met 55 vrienden en familieleden in het Rijksmuseum, onder De Nachtwacht. Hij won de bijzondere prijs als deelnemer van de BankGiro Loterij en verzilverde deze precies op zijn verjaardag.

  Lees meer
 • 30-01-2017

  "Na zes jaar eindelijk een warm huis"

  "In de winters is het zóóó koud in ons huis", vertelt Karin uit Amersfoort. "Daar moest echt iets aan gebeuren, maar we hadden er het geld niet voor." Totdat BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink afgelopen december voor haar neus stond. Met een vette cheque. Karin en haar man wonnen maar liefst € 100.000,-.

  Lees meer
 • 24-01-2017

  VIP-genodigden beleven Ciske's Amsterdam

  Op zondag 15 januari beleefden een aantal gelukkige VIP-genodigden van de BankGiro Loterij Amsterdam op wel héél bijzondere wijze! Op de VIP-KAART website werden voor deze dag onlangs speciale Ciske de Rat VIP-arrangementen verloot, inclusief rondvaart over de Amsterdamse grachten, een grandioos uitzicht vanaf A'dam LOOKOUT én een bezoek aan de musical.

  Lees meer
 • 22-12-2016

  2016: een jaar vól winnaars

  Blik samen met onze ambassadeur Robert ten Brink terug op een prachtig jaar vol winnaars bij de BankGiro Loterij! En ook in 2017 kunt u trouwens weer élke dag een winnaar zijn, met de grootste prijzenpot ooit: € 52,8 miljoen.

  Lees meer

Ook dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij

Dankzij de deelnemers kan er ieder jaar een fors bedrag worden geschonken aan bijvoorbeeld geweldige eenmalige projecten die anders niet mogelijk waren geweest. Deze culturele instellingen winnen dus ook!