Welke musical - Stage Entertainment

Twee gratis musicalkaarten ontvangen?

Liefhebber van musical? Dan hebben we een leuke actie voor u! Als u nu gaat meespelen in de BankGiro Loterij ontvangt u namelijk twee GRATIS musicalkaarten! Welke musical kiest u?

U ontvangt dus 2 gratis musicalkaarten als welkomstcadeau. Het aanbod bestaat uit geselecteerde voorstellingen van The Bodyguard, Ciske de Rat, HAIR en Musicals in Concert. Het aanbod kan variëren op basis van beschikbaarheid.

Bekijk de actie

Zodra wij uw deelname succesvol hebben verwerkt, ontvangt u binnen 2 weken een definitieve bevestiging van uw deelname. Hierbij ontvangt u ook uw lotnummer en de code waarmee u uw musicalkaarten kunt uitzoeken.

Alle dagen prijs

Elke maand maakt u in de BankGiro Loterij kans op ruim honderdduizend prijzen, tot wel € 1 miljoen! Met uw lot (inclusief WeekprijzenVerdubbelaar) maakt u bovendien elke zaterdag kans op € 100.000,- en speelt u alle werkdagen mee voor € 10.000,-! Elke zondag maken we de winnaar van een auto bekend. Kortom, in de BankGiro Loterij is het álle dagen prijs.

Tot 50% korting op dagjes en avondjes uit

Ook ontvangt u uw persoonlijke BankGiro Loterij VIP-KAART. Met deze kaart krijgt u gratis toegang tot 50 musea en tot maar liefst 50% korting op kaarten voor theater, musicals, festivals, concerten en de leukste dagjes uit. Ook maakt u kans op het bijwonen van exclusieve evenementen en bijzondere arrangementen.

De BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u gratis bij uw deelname aan de BankGiro Loterij en is geldig zolang u meespeelt!

De voordelen van de VIP-KAART op een rij:

  • Gratis toegang tot 50 topmusea in Nederland
  • Korting tot wel 50% op o.a. theater, film, dierentuinen, musicals, festivals en concerten
  • Kans op toegang tot exclusieve evenementen


Bekijk VIP-KAART aanbod"We gaan het huis opknappen en een mooie reis maken"

Jan en Ria uit Tilburg wonnen
€ 100.000,-

"Er is een kleinkind op komst, dus daar gaat wat naartoe!"

Jan uit Roosendaal won € 10.000,-