Prijzenpot BankGiro Loterij in 2016: € 52,7 miljoen

Prijzenpot 2016: € 52,7 miljoen

Het belooft een jaar te worden met heel veel winnaars, want de BankGiro Loterij geeft in 2016 meer geldprijzen dan ooit weg. De totale prijzenpot staat op maar liefst € 52,7 miljoen! Wilt u ook elke maand kans maken op fantastische prijzen? Speel dan mee in de BankGiro Loterij.

Vernieuwd prijzenpakket

In 2016 wordt elke maand namelijk 4x € 100.000,- (inclusief WeekprijsVerdubbelaar) en ook nog eens 22x € 10.000,- (inclusief WeekprijsVerdubbelaar) verloot. Naast deze prachtige prijzen gaat er ook elke maand € 1 miljoen uit. In de oneven maanden valt het miljoen op één uniek lotnummer. In de even maanden wordt deze prijs verdeeld onder meerdere winnaars.

En dat is nog niet alles, want naast de geldprijzen zitten er ook iedere maand vier auto’s in het prijzenpakket. Kortom, 2016 wordt een jaar vol met kansen voor deelnemers van de BankGiro Loterij!

Eerste maand gratis én een welkomstcadeau

Heeft u nog geen lot? Speel nu de eerste maand gratis mee (daarna betaald verder, zolang u zelf wilt) en ontvang daarnaast ook nog eens € 15,- cadeau. Dit welkomstcadeau wordt binnen 5 weken nadat de 1e incasso van uw lot(en) succesvol is verwerkt op uw rekening gestort.

Speel mee via deze actie