Ontvang direct 2 e-tickets voor het Rijksmuseum!

Speel mee en ontvang direct 2 e-tickets voor het Rijksmuseum

Breng tijdens een dagje Amsterdam een bezoek aan het prachtige Rijksmuseum! In het adembenemende gebouw vertellen 8.000 objecten in 80 zalen het verhaal van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis, met Rembrandts meesterwerk ‘De Nachtwacht’ als het indrukwekkend middelpunt.

Niet langs de kassa

Heeft u geen zin om langs de kassa te gaan, waar u mogelijk een tijd voor in de rij moet staan? Speel dan nu mee met de BankGiro Loterij en ontvang direct 2 e-tickets (t.w.v. € 35,-) voor het Rijksmuseum in uw mailbox! Hiermee loopt u zo naar binnen. Als BankGiro Loterij deelnemer maakt u bovendien maandelijks kans op ongekend veel geldprijzen. De prijzenpot in 2016: maar liefst € 52,7 miljoen!

Speel mee en ontvang 2 e- tickets

Steun het Rijksmuseum

Door via deze actie mee te spelen in de BankGiro Loterij gaat de helft van uw inleg naar het Rijksmuseum. U steunt hiermee o.a. de speciale Rijksmuseumbus.

Voor de openingstijden, praktische informatie en het adres verwijzen we u graag naar de website van het Rijksmuseum.

U kunt per huishouden één keer gebruikmaken van dit aanbod en u ontvangt maximaal één welkomstcadeau (bestaande uit 2 e-tickets) per huishouden. De entreebewijzen zijn vanaf het moment van ontvangst minimaal 3 maanden geldig.