BankGiro Loterij Prijzenkermis

Prijzenkermis - gratis dagje uit voor 4 personen

Speel nu mee met de BankGiro Loterij Prijzenkermis en ontvang een dagje uit voor 4 personen! U kunt zelf een keuze maken uit de onderstaande drie dagjes uit:

  • Apenheul entree voor 4 personen
  • Slagenharen entree voor 4 personen
  • Duinrell entree voor 4 personen

Kies voor een gratis dagje uit dat het beste bij u past en beleef een gezellige dag samen met familie of vrienden. Na aanmelding wordt de bevestiging met de cadeaubon voor 4 personen verstuurd. U heeft de entreekaarten dus binnen twee weken in huis.

Speel mee

Hoe werkt de actie?

Als u gaat meespelen met de BankGiro Loterij naar aanleiding van de Prijzenkermis is de eerste stap het invullen van uw gegevens. Daarna kunt u een (extra) lot kopen. Nadat uw aanmelding is verwerkt ontvangt u binnen twee weken de bevestiging samen met de vier entreekaarten. Als deelnemer van de BankGiro Loterij maakt u kans op alle prijzen in de maandelijkse en extra trekkingen. Deze prijzen zijn geldprijzen, dagjes uit, stedentrips of prijzen naar keuze. Met een gemiddelde winkans van 1 op 3, komen de prijzen wel héél dichtbij. Elke 10e van de maand worden de uitslagen bekend gemaakt.

Deelnemende parken voor een gratis dagje uit:

  1. De Apenheul ligt middenin het natuurpark Berg&Bos aan de rand van Apeldoorn. In de Apenheul leven apen uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Bijzonder is dat de apen van dichtbij geobserveerd kunnen worden.
  2. In attractiepark Slagharen rolt u van het ene avontuur in het andere. Met meer dan 40 attracties, spectaculaire shows en parades beleeft u gegarandeerd een leuke dag.
  3. Een dagje naar Duinrell biedt eindeloos familieplezier. Maak een ritje in de Kikkerachtbaan of ga als een echte waaghals over de kop in achtbaan Falcon. Sensatie gegarandeerd!

Lees hier meer over de dagjes uit:

Gratis dagje uit voor 4 personen?

Klik hier en speel mee