alle dagen prijs

Wat kunt u winnen?

Iedere trekking maakt u kans op meer dan honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht u bijvoorbeeld van € 100.000,- (inclusief WeekprijzenVerdubbelaar), een auto of één van de keuzeprijzen? Daarnaast maakt u in alle oneven maanden (juli, september etc.) kans op € 1 miljoen! In de even maanden (augustus, oktober etc.) wordt deze prijs verdeeld onder meerdere winnaars.

Bekijk de prijzenpotHoe werkt de verdeelprijs?

Hoe weet u of u heeft gewonnen?

Winnende lotnummers worden iedere 10e van de maand bekendgemaakt in de maanduitslagen. We houden u hiervan op de hoogte door middel van de maandelijkse uitslagen e-mail. Daarnaast maken wij dagelijks de winnaars van de weekprijzen bekend. Als u een geldprijs heeft gewonnen wordt deze automatisch op uw rekening gestort.

Ja, ik wil de uitslagen ontvangen

Wat winnen de culturele organisaties?

Wij zijn blij met onze deelnemers en de culturele organisaties zijn dat ook! Met uw deelname steunt u zo’n 69 organisaties die zich inzetten voor cultuur en erfgoed in Nederland. De helft van uw inleg gaat hier direct naartoe. U kunt ook geoormerkt voor een culturele organisatie meespelen.

Meer over de culturele organisaties

Lot BankGiro Loterij

Wat kost een lot?

Een lot kost € 13,25 (incl. WeekprijzenVerdubbelaar à € 0,50) per trekking. De helft van uw inleg gaat rechtstreeks naar onze culturele partners. Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op fantastische prijzen! Opzeggen kan op elk moment.

Koop direct een lot

Wat is de WeekprijzenVerdubbelaar?

Met de WeekprijzenVerdubbelaar maakt u elke maand kans op hogere geldprijzen! Mét WeekprijzenVerdubbelaar maakt u met uw lot elke zaterdag kans op € 100.000,- en speelt u alle werkdagen mee voor € 10.000,-!

Meespelen met WeekprijzenVerdubbelaar

Hoeveel trekkingen zijn er per jaar?

Jaarlijks zijn er vijftien trekkingen bij de BankGiro Loterij. Er zijn twaalf maandelijkse trekkingen. In maart worden de uitslagen van februari én de 13e trekking gelijktijdig bekendgemaakt. Datzelfde geldt voor de uitslagen van augustus en de 14e trekking, op 10 september. De 15e trekking valt samen met die van november.

De extra trekkingen hebben een aangepast prijzenpakket met opvallende prijzen!

Meer over de extra trekkingHoe wordt er getrokken?

Wat zijn MiljoenenMunten?

MiljoenenMunten zijn spaarpunten. Iedere trekking spaart u één MiljoenenMunt per lot, mits er succesvol kan worden geïncasseerd. De BankGiro Loterij heeft 15 trekkingen per jaar. Per jaar kunt u dan ook maximaal 15 MiljoenenMunten per lot sparen.

Meer over MiljoenenMunten

Wat kunt u doen op uw persoonlijke pagina?

Maak uw deelname aan de BankGiro Loterij nóg leuker! Met een persoonlijke pagina profiteert u van DeelnemersVoordeel: fijne kortingen en extra kans op gezellige arrangementen. Ook kunt u op uw persoonlijke pagina terecht voor het wijzigen van uw gegevens.

 Ik heb nog geen persoonlijke pagina