Kans op

Meer beleven Museumplein Amsterdam 26 aug - 28 aug

Als VIP naar de Uitmarkt

De Uitmarkt is de officiële opening van het culturele seizoen. Op het Museumplein in Amsterdam geven theaters en producenten u een voorproefje van wat u in het nieuwe culturele seizoen kunt verwachten.

Net als voorgaande jaren hebben deelnemers van de BankGiro Loterij een streepje vóór tijdens dit grote culturele evenement dat jaarlijks zo'n 500.000 bezoekers trekt. Op ons VIP-dek geniet u vanaf de beste plaatsen van de voorstellingen en acts, onder het genot van een hapje en drankje. En dat is niet alles: u krijgt ook een rondleiding over het Museumplein én backstage. Een unieke ervaring!

Als VIP-KAARThouders kunt u kans maken om bij een van onderstaande optredens aanwezig te zijn en te genieten van uw VIP-treatment. Wilt u kans maken? Kies dan hieronder de voorstelling waar u graag als VIP naartoe wilt.

Let op: de aangegeven tijden zijn de tijden van de voorstellingen. De tijden van het volledige programma volgen.


Vrijdagavond 26 augustus: 21.00 - 0.00 uur
De opening van de Uitmarkt met o.a.: New Cool Collective, Lucas Hamming, Jeangu Macrooy, Cirque Eloize en Scapino Ballet Rotterdam met de Nits. De presentatie is in handen van Jörgen Raymann.
Hierna volgt een concert van Lucas Hamming met zijn XL band.

Zaterdag 27 augustus: 14.00 - 15.00 uur
Concert van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw met gastoptredens van Fuse en Shirma Rouse.

Zaterdag 27 augustus: 21.00 - 0.00 uur
Het Orkest van het Oosten met 'Symfonica Hollandia' met o.a. Paul de Munnik, Angela Groothuizen en Broederliefde. Hierna volgt het 'Come together' concert van Sven Hammond met het Red Limo String Quartet met o.a. Niels Geusebroek en Sara-Jane.

Zondag 28 augustus: 11.00 - 12.30 uur
Klassiek Zondagochtendconcert met o.a. het Nederlands Philharmonisch Orkest, de Cello Company en het pianoduo Festival

Zondag 28 augustus: 21.30 - 22.30 uur
Zondag is de traditionele afsluiting met de Musical Sing A Long. Het Metrpole Orkest begeleidt o.a. nummers uit de musicals The Bodyguard, Jesus Christ Superstar, Soldaat van Oranje, Hair en Ciske de Rat.
Nepformulier:

Praktische informatie

Wat: Als VIP naar de Uitmarkt
Waar: Museumplein, Amsterdam,
Wanneer: 26 augustus 2016

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust