€ 2,50 Korting

Dans Zaantheater Zaandam 18 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

45 jaar Introdans

Introdans bestaat dit seizoen 45 jaar en viert dat op grootse wijze met TUTTI, met maar liefst drie premières van internationaal gevierde choreografen, met serene schoonheid en verstilling naast hartstochtelijk aardse dans.

Met veel trots presenteert Introdans als eerste Nederlandse gezelschap de integrale versie van het wonderschone In Memoriam van Sidi Larbi Cherkaoui. De wereldwijd bejubelde choreograaf laat zijn dansers in dit meditatieve en bedwelmende werk, een eerbetoon aan zijn voorouders, een denkbeeldige onderwereld verkennen.

Totaal anders van stijl is Cantata, een rauw, gepassioneerd stuk waarin Mauro Bigonzetti de verschillende karakters uit een Italiaans dorp tot leven laat komen. Het werk van de Griekse regisseur, choreograaf en beeldend kunstenaar Dimitris Papaioannou was niet eerder in ons land te zien. Introdans brengt een fragment uit Nowhere, waarin een lange rij dansers een koppel omsluit en ontkleedt, en de armen van het ensemble een prachtige, continu golvende zee vormen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e-rangskaarten vanaf € 19,50. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Pieter Henket

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 18 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 3344553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Jakop Ahlbom - Swan Lake
Dans, Zaandam

Theatermaker Jakop Ahlbom maakt zijn eerste dansvoorstelling gebaseerd op Het Zwanenmeer.

Lees meer »
Eeuwig vlees
Theater, Zaandam

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland.

Lees meer »
Her Majesty
Muziek, Zaandam

‘Her Majesty’ brengt een eerbetoon aan David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust