25% Korting

Dans Rabotheater Hengelo Hengelo 7 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.rabotheater.nl

45 jaar Introdans - TUTTI

Introdans bestaat dit seizoen 45 jaar en viert dat op grootse wijze met TUTTI, met maar liefst drie premières van internationaal gevierde choreografen, met serene schoonheid en verstilling naast hartstochtelijk aardse dans.

Met veel trots presenteert Introdans als eerste Nederlandse gezelschap de integrale versie van het wonderschone In Memoriam van Sidi Larbi Cherkaoui. De wereldwijd bejubelde choreograaf laat zijn dansers in dit meditatieve en bedwelmende werk, een eerbetoon aan zijn voorouders, een denkbeeldige onderwereld verkennen.

Totaal anders van stijl is Cantata, een rauw, gepassioneerd stuk waarin Mauro Bigonzetti de verschillende karakters uit een Italiaans dorp tot leven laat komen. Het werk van de Griekse regisseur, choreograaf en beeldend kunstenaar Dimitris Papaioannou was niet eerder in ons land te zien. Introdans brengt een fragment uit Nowhere, waarin een lange rij dansers een koppel omsluit en ontkleedt, en de armen van het ensemble een prachtige, continu golvende zee vormen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% op kaarten vanaf 27,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGLVIP of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Pieter Henke

Praktische informatie

Locatie: Rabotheater Hengelo
Adres: Beursstraat 44, Hengelo
Wanneer: 7 oktober 2016
Telefoonnummer: 074 255 6777
Website: www.rabotheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Het Griezelkabinet (+5)
Familie, Hengelo

Gruwelijk geestige liedjes, filmfragmenten en spannende verhalen. In Hengelo.

Lees meer »
Pepernotenpret (+2)
Familie, Hengelo

Grappige en muzikale Sinterklaasvoorstelling in het Rabotheater.

Lees meer »
Van Dik Hout
Muziek, Hengelo

Het beste van Van Dik Hout in het Rabotheater!

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust