10% korting

Overnachten 7de Hemel Hemelum
Sluit venster x

Voor 7de Hemel in 7de Hemel te Hemelum kunt u telefonisch reserveren via 0514 85 06 00.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

7de Hemel

De 7de Hemel is een stukje Amerika in de Friese provincie. Het plaatsje Hemelum ligt aan het meer de Morra, vlakbij het Rijsterbos. Het pand heeft veel karakteristieke charme en staat tegenover de kerk in het plaatsje.

De vier kamers van de 7de Hemel zijn vernoemd naar de staatsbloemen van vier Amerikaanse staten, met bijbehorende sfeer. Zo is er cool pacific (Alaska), klassiek ingetogen (New Hampshire), uitbundig zwoel (Mississippi) en indiaans warm (New Mexico).

De prachtige oude Friese stadjes Stavoren, Hindeloopen, Balk en Sloten liggen in de buurt, evenals de bierbrouwerij in Bolsward. Hier wordt nog een echte Friese whisky gestookt.

Gasten kunnen op de fiets of met een bootje het prachtige Gaasterland verkennen. Ook het IJsselmeer is in de buurt en een bezoekje waard.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen va
n € 95,- voor twee personen, inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: 7de Hemel
Adres: Hegewei 2, Hemelum
Telefoonnummer: 0514 85 06 00
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust