Kans op

Muziek Metropole Orkest Hilversum 18 okt

ADE preview met Henrik Schwarz

Amsterdam Dance Event, of ADE, is een meerdaags muziekfestival gericht op dance, maar waarbij ook volop geëxperimenteerd wordt met cross-overs. Ook het Metropole Orkest gaat graag de samenwerking aan met muzikanten die zich doorgaans richten op andere muziekstijlen dan jazz en pop, waar het Metropole Orkest zo bekend om staat. Dit jaar is het orkest voor het eerst op ADE te zien, samen spelend met techno-producer en componist Henrik Schwarz. Samen verzorgen zij het openingsconcert van ADE.

De dag voordat het concert in première gaat wordt er een exclusieve preview georganiseerd bij het Metropole Orkest 'thuis', op dinsdagavond 18 oktober. Voor BankGiro Loterij VIP-KAARThouders is hierbij een speciaal arrangement georganiseerd. U kunt daar nu kans op maken!

Met de Metropole-bus wordt u opgehaald van treinstation Hilversum. Bij de studio's van het Metropole Orkest wordt u ontvangen met een hapje en drankje en krijgt u een korte inleiding op het orkest en het concert. Hierna kunt u genieten van het concert en nadat het programma is afgelopen, wordt u per bus weer teruggebracht naar station Hilversum. Het hele programma is als volgt:

Programma dinsdagavond 18 oktober
18:30 uur Vertrek met bus vanaf treinstation Hilversum naar het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in Hilversum

19:30 uur Ontvangst met drankje en een hapje in MCO

20:15 uur 
Aanvang concert

21:45 uur Einde concert en start afsluitende borrel

22:30
uur Einde programma. Vertrek bus naar treinstation Hilversum

Voor deze bijzondere preview mogen wij 50 tweepersoons arrangementen verloten, met een waarde van € 90,00 per arrangement. De actie loopt van 8 september tot en met 2 oktober. Winnaars ontvangen uiterlijk 6 oktober bericht. Houd er rekening mee dat wij dit arrangement voor u samenstellen en dat het programma op een dinsdagavond is. Meld u alleen aan als u zeker weet dat u gebruik kunt maken van de uitnodiging.

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: ADE preview met Henrik Schwarz
Waar: Metropole Orkest, Hilversum, Heuvellaan 33
Wanneer: 18 oktober 2016

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust