€ 5,- Korting

Meer beleven Architectuurwandeling Rotterdam 9 okt
Sluit venster x

Voor Architectuurwandeling Rotterdam Bruist! in Architectuurwandeling te Rotterdam kunt u telefonisch reserveren via 020-6208112.

Reserveer online via www.artifex.nu/bankgiroloterij

Architectuurwandeling Rotterdam Bruist!

Dat Rotterdam in een paar jaar tijd een transformatie heeft ondergaan, is u vast niet ontgaan. Met de opening van het nieuwe Centraal Station, wolkenkrabber De Rotterdam van Rem Koolhaas en de Markthal heeft de stad zich op de kaart gezet als architectuurstad van Nederland. Tijdens de architectuurwandeling Iconisch Rotterdam ontdekt u samen met een gids deze iconische gebouwen in de bruisende binnenstad.

De architectuurwandeling eindigt bij de indrukwekkende Markthal (zie de prachtige binnenkant van het gebouw op de afbeelding hierboven). Dit is de grootste ‘multifunctionele’ ruimte van Nederland, waar een verrassende combinatie van architectuur, food, shoppen, uit eten, werken en leven samenkomt. De gids neemt u mee door de markthal en toont u de bijzondere kunstwerken en de tijdtrap.

Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid dit foodwalhalla verder ontdekken en de dag afsluiten in een van de vele restaurants of cafés.

Met
uw BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u 5,- korting op de reguliere prijs van € 22,50. Geldig voor één persoon. De wandeling vindt plaats van 11:00 tot 13:00 uur. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Ossip van Duivenbode

Praktische informatie

Locatie: Architectuurwandeling
Adres: Centrum van Rotterdam, Rotterdam
Wanneer: 9 oktober 2016

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust