€ 30,- Korting

Muziek Eusebiuskerk Arnhem 18 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.eventim.nl

Gershwin Gala in Arnhem

The New Romanian Symphonic Orchestra wekt de gebroeders Gershwin tot leven! Een duo dat tot de grootste componisten en songwriters van de twintigste eeuw gerekend mag worden. Samen produceerden zij muzikale meesterwerken op de grens van klassiek en jazz. Het Gershwin Gala brengt u de mooiste composities, waaronder 'Rhapsody in Blue', 'Crazy Girl' en 'An American in Paris'. Natuurlijk vormt de 'Porgy & Bess Suite' het muzikale hoogtepunt van het Gershwin Gala.

Niemand minder dan het 120-koppige The New Romanian Symphonic Orchestra brengt de meesterwerken van de gebroeders Gershwin ten gehore. Een muzikaal eerbetoon onder leiding van dirigent Raymond Janssen en bijgestaan door de vermaarde Amerikaanse solisten Janice Dixon en Derrick Lawrence en pianovirtuoos Antonii Baryshevskyi.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 30,- korting op kaarten van € 69,
- voor ongeplaceerde plaatsen. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Reserveringskosten bedragen € 4,50 per ticket. Kaarten bestelt u via de link. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:00 uur. De Eusebiuskerk is een uur voor aanvang geopend.

Praktische informatie

Locatie: Eusebiuskerk
Adres: Kerkplein 1, Arnhem
Wanneer: 18 november 2016
Telefoonnummer: 026 - 4435068
Website: eusebius.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust