20% Korting

Meer beleven Stadsschouwburg De Vereeniging Nijmegen 29 okt
Sluit venster x

Ashton Brothers - Enfants Terribles

Een avond met de Ashton Brothers staat garant voor een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering. Hun laatste show, 'Enfants Terribles' is daar geen uitzondering op! Na de door pers en publiek bejubelde wereldpremière van 'Enfants Terribles' is de tour van de Ashton Brothers wegens succes verlengd tot juni 2017. 

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Zij dopen de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Bent u klaar voor een avond vol spanning en sensatie?

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 19,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg De Vereeniging
Adres: Keizer Karelplein 2D, Nijmegen
Wanneer: 29 oktober 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Op een mooie Pinksterdag
Muziek, Nijmegen

Een ode aan de grote componisten van het Nederlandse lied, in Nijmegen.

Lees meer »
Demonen
Theater, Nijmegen

Relatiedrama over de poging een leven lang samen te blijven. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust