Gratis

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Beeld en Geluid

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren, op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Staat er een rij? Vergeet er dan niet langs te lopen. BankGiro Loterij VIP-KAARThouders mogen direct doorlopen naar de kassa.

Voor een bijzondere reis door de Nederlandse mediawereld moet u bij Beeld en Geluid in Hilversum zijn. Daar wordt een van de grootste audiovisuele archieven van Europa onderhouden, met meer dan 70.000 uur aan opnames van radio, televisie, film en muziek.

De mediawereld heeft de afgelopen decennia grote stappen en vele veranderingen doorgemaakt. Een bezoek aan de Media Experience neemt u mee naar de tv-studio’s van vroeger en toont de verschillen en vooruitgang. U kunt eindeloos tv-fragmenten terugzoeken, oude radio-opnames beluisteren en tentoonstellingen bezoeken.

Zo kunt u nu de tentoonstelling ‘Let's Youtube’ bezoeken. Het medialandschap is in de afgelopen tien jaar snel veranderd: video kijken kan waar en wanneer men maar wil, iedereen kan zelf makkelijker dan ooit content maken en YouTube is het grootste online videoplatform geworden. Deze ontwikkelingen zijn de aanleiding voor Let’s YouTube: in samenwerking met YouTube en de YouTubers van dit moment presenteert Beeld en Geluid een interactieve tentoonstelling waarin u de impact van YouTube op uw leven ontdekt. Elke maand wisselt het thema en kiest en maakt een andere bekende YouTuber video’s die in de tentoonstelling te zien zijn op de Trending Wall. 
 
Een actieve multimediale dag voor jong en oud!

Beeld: Daria Scagliola en Stijn Brakkee

Praktische informatie

Locatie: Beeld en Geluid
Adres: Media Parkboulevard 1, Hilversum
Telefoonnummer: 035 677 55 55
Website: www.beeldengeluid.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust