Gratis

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Beeld en Geluid

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren, op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Staat er een rij? Vergeet er dan niet langs te lopen. BankGiro Loterij VIP-KAARThouders mogen direct doorlopen naar de kassa.

Voor een bijzondere reis door de Nederlandse mediawereld moet u bij Beeld en Geluid in Hilversum zijn. Daar wordt een van de grootste audiovisuele archieven van Europa onderhouden, met meer dan 70.000 uur aan opnames van radio, televisie, film en muziek.

De mediawereld heeft de afgelopen decennia grote stappen en vele veranderingen doorgemaakt. Een bezoek aan de Media Experience neemt u mee naar de tv-studio’s van vroeger en toont de verschillen en vooruitgang. U kunt eindeloos tv-fragmenten terugzoeken, oude radio-opnames beluisteren en tentoonstellingen bezoeken.

Zo kunt u nu de tentoonstelling ‘Your serious Radio’ bezoeken tot en met 26 juni 2016, ter ere van het 50-jarig bestaan van 3FM. Bezoekers pluggen hier letterlijk met een koptelefoon in op de jaren waarin zíj naar 3FM luisterden en worden meegenomen langs de soundtrack van hun jeugd. Alle hoogtepunten uit 50 jaar 3FM zijn terug te luisteren en bovendien kunt u zelf aan de slag gaan. Ook kinderen hoeven niet stil te zitten. Zij ontdekken 3FM met speciaal voor hen ontwikkelde activiteiten 'Stoorzenders’  (6-12 jaar) en ‘Radio Actief’ (4-6 jaar).
 
Een actieve multimediale dag voor jong en oud!

Beeld: Daria Scagliola en Stijn Brakkee

Praktische informatie

Locatie: Beeld en Geluid
Adres: Media Parkboulevard 1, Hilversum
Telefoonnummer: 035 677 55 55
Website: www.beeldengeluid.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust