Gratis

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Beeld en Geluid

Voor een bijzondere reis door de Nederlandse mediawereld moet u bij Beeld en Geluid in Hilversum zijn. Daar wordt een van de grootste audiovisuele archieven van Europa onderhouden, met meer dan een miljoen uur aan opnames van radio, televisie, film en muziek.

Een bezoek aan de Beeld en Geluid experience neemt u mee naar de televisie van vroeger, maar laat u ook ervaren hoe het is om zelf media te maken. U kunt eindeloos tv-fragmenten terugzoeken, oude radio-opnames beluisteren, of juist het nieuws lezen en het licht bedienen op het Toppop-podium.

Let's YouTube
Het medialandschap is in de afgelopen tien jaar snel veranderd: video kijken kan waar en wanneer men maar wil, iedereen kan zelf makkelijker dan ooit content maken en YouTube is het grootste online videoplatform geworden. Deze ontwikkelingen zijn de aanleiding voor de tentoonstelling 'Let’s YouTube'. In samenwerking met YouTube en de YouTubers van dit moment presenteert Beeld en Geluid t/m 9 juli een interactieve tentoonstelling waarin u de impact van YouTube op uw leven ontdekt. Elke maand wisselt het thema en kiest en maakt een andere bekende YouTuber video’s die in de tentoonstelling te zien zijn op de Trending Wall. Een actieve multimediale dag voor jong en oud!

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART aan de kassa heeft u gratis toegang tot dit museum. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.


Beeld: Daria Scagliola en Stijn Brakkee

Praktische informatie

Locatie: Beeld en Geluid
Adres: Media Parkboulevard 1, Hilversum
Telefoonnummer: 035 677 55 55
Website: www.beeldengeluid.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust