Kans op

Cabaret Carré Amsterdam 23 okt

Bert Visscher - Zelden zoiets gezien

Bert Visscher is weer terug met een avond vol ongenuanceerde ongein!

Vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en niets staat nog een landing van de belangrijke prijsvechters in de weg.

Een grappig uitgangspunt, dat veel ruimte biedt aan komische sketches en spektakel. Vermomd in diverse personages is Visscher de aanvechter van het project. Verwacht veel visuele grappen, een komiek die over het podium stuitert en zichzelf voortdurend in de rede valt, en gekke typetjes. Kortom, een hilarische avond waarbij u vast en zeker met buikpijn van het lachen naar huis gaat.

Bert Visscher is te zien op 23 oktober in Carré. In samenwerking met Carré verloten wij vier toegangskaarten voor de voorstelling op zondag 23 oktober om 20:00 uur. U kunt daar nu kans op maken!

De BankGiro Loterij geeft voor deze actie 2 x 2 kaarten weg, met een waarde van € 35,- per kaart. De actie loopt van 15 september tot en met 6 oktober 2016. Winnaars ontvangen uiterlijk 9 oktober bericht.
 

B
eeld: Maarten van der Wal 

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Bert Visscher - Zelden zoiets gezien
Waar: Carré, Amsterdam, Amstel 115-125
Wanneer: 23 oktober 2016

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust