25% korting

Theater Boom Chicago Amsterdam
Sluit venster x

Boom Chicago

Boom Chicago is een Amsterdams komedietheater waar u terecht kunt voor sketches, improvisaties, muziek, video en social media. Het gezelschap is al sinds 1993 actief in de hoofdstad, en verhuisde begin 2013 van het Leidseplein naar de Rozengracht.

In dit theater worden Nederlandse, Amerikaanse en wereldwijde problemen aangekaart. Sociale en politieke problemen zoals privacy, technologie, Europa, extreemrechts, 9/11. Niets wordt ontzien.

De cast combineert op een unieke manier comedy en technologie en neemt het publiek mee. Na afloop kunt u nog een drankje doen in de aangelegen Bar 117.

Als VIP-KAARThouder krijgt u korting op de volgende shows: Rob it Like it's Hot!, Best of Boom, Short of Improv en Angry White Men. Let op: alle shows zijn in het Engels.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt 25% korting op de reguliere ticketprijs van € 26,50. Per VIP-KAART heeft u recht op maximaal twee kaartjes met korting. Reserveren is verplicht, dit kan enkel via boomchicago.nl. Gebruik de promotiecode '#bankgirovipkaart'.

Let op dat u de VIP-KAART bij de kassa dient te tonen, zonder VIP-KAART dient u het verschil bij te betalen aan de kassa. Tevens zijn externe evenementen in het theater uitgesloten van deelname.

Praktische informatie

Locatie: Boom Chicago
Adres: Rozengracht 117, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 217 04 00
Website: www.boomchicago.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust