€ 4,- korting

Dierenpark Burgers' Zoo Arnhem
Sluit venster x

Burgers' Zoo

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn. U beleeft het in 45 hectare dierenpark Burgers' Zoo!

Nergens krijgt u zo’n compleet overzicht van het dierenrijk als in dit dierenpark. Zo betreedt u in Burger’s Bush de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. De vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden laten u even met de ogen knipperen. Al snel merkt u dat er overal om u heen dieren in alle vrijheid leven! Als een ware ontdekkingsreiziger gaat u op avontuur om de geheimen van deze wereld te ontrafelen.

Goede speurders ontdekken kleurrijke vogels, hagedissen en zelfs vliegende honden. Tegenover de grootste waterval van Nederland leven zeekoeien en ook de capybara’s en aardvarkens zullen u niet ontgaan. Burgers’ Bush is een waar paradijs voor avonturiers en fotografen!

Daarnaast kunt u nog veel meer prachtige dieren en omgevingen ontdekken in Burger’s Park, Burger’s  Desert, Burger’s Mangrove, Burger’s  Rimba, Burger’s Safari en Burger’s Ocean. Een bezoekje aan Burgers’ Zoo is in ieder geval een onvergetelijke ervaring waar u zich verwondert, één voelt met de natuur en geniet.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,- korting op kaarten vanaf € 21,- (€ 19,- voor kinderen). U kunt maximaal 3 introducés meenemen op uw VIP-KAART. Kaarten met korting koopt u aan de kassa op vertoon van uw VIP-KAART.

Praktische informatie

Locatie: Burgers' Zoo
Adres: Antoon van Hooffplein 1, Arnhem
Telefoonnummer: 026 442 4534
Website: www.burgerszoo.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust