€ 4,- Korting

Dierenpark Burgers' Zoo Arnhem
Sluit venster x

Burgers' Zoo

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn. U beleeft het in 45 hectare dierenpark Burgers' Zoo!

Nergens krijgt u zo’n compleet overzicht van het dierenrijk als in dit dierenpark. Zo betreedt u in Burger’s Bush de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. De vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden laten u even met de ogen knipperen. Al snel merkt u dat er overal om u heen dieren in alle vrijheid leven! Als een ware ontdekkingsreiziger gaat u op avontuur om de geheimen van deze wereld te ontrafelen.

Goede speurders ontdekken kleurrijke vogels, hagedissen en zelfs vliegende honden. Tegenover de grootste waterval van Nederland leven zeekoeien en ook de capybara’s en aardvarkens zullen u niet ontgaan. Burgers’ Bush is een waar paradijs voor avonturiers en fotografen!

Daarnaast kunt u nog veel meer prachtige dieren en omgevingen ontdekken in Burger’s Park, Burger’s  Desert, Burger’s Mangrove, Burger’s  Rimba, Burger’s Safari en Burger’s Ocean. Een bezoekje aan Burgers’ Zoo is in ieder geval een onvergetelijke ervaring waar u zich verwondert, één voelt met de natuur en geniet.

Bovendien kunt u in de zomervakantie ook genieten van de musical Deep Ocean Monsters in Burgers’ Ocean; toegang zit namelijk van 16 juli t/m 28 augustus inbegrepen bij de entree. In een half uur durend onderwateravontuur, wordt u meegenomen naar de bodem van de oceaan, waar de leukste, spannendste, vreemdste en grappigste wezens leven. Een adembenemende musical voor jong en oud!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,- korting op kaarten vanaf € 21,- (€ 19,- voor kinderen). U kunt maximaal 4 personen meenemen op uw pas. Kaarten
koopt u aan de kassa op vertoon van uw VIP-KAART.

Praktische informatie

Locatie: Burgers' Zoo
Adres: Antoon van Hooffplein 1, Arnhem
Telefoonnummer: 026 442 4534
Website: www.burgerszoo.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust