20% Korting

Muziek Het Scheepvaartmuseum Amsterdam 12 nov
Sluit venster x

Voor Canto Ostinato onder de sterren in Het Scheepvaartmuseum te Amsterdam kunt u telefonisch reserveren via 030 260 00 55 .

Reserveer online via www.theaterkantoor.nl

Canto Ostinato onder de sterren

Genieten van de Canto Ostinato liggend onder een sterrenhemel die altijd straalt? Dat kan op het Open Pleyn, de binnenplaats met overkapping van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

De overkapping is een zelfdragende constructie, ontworpen door architect Laurent Ney, en bestaat uit duizenden stukken glas in een metalen frame. Het ontwerp is geïnspireerd op de kompaslijnen van oude zeekaarten. In elk van de 868 knooppunten zitten led-lampjes verwerkt die afzonderlijk kunnen worden aangestuurd en zorgen voor een schitterend schouwspel.

Dankzij dit schitterende glazen dak krijgt de binnenplaats een totaal nieuwe functie als centraal plein en is het een unieke plek voor een Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt, uitgevoerd door het beroemde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen.

Na het ligconcert, waarbij u op uw zelf meegebrachte matje of matrasje kunt liggen luisteren, is er een extra mogelijkheid om aansluitend aan het ligconcert op het Open Pleyn een tweede, compleet andere uitvoering van de Canto Ostinato mee te maken in de sfeervolle kamers van Van Heemskerck en De Ruyter.

In een loungeclub-achtige setting, met schitterend uitzicht over het water en de stad, kunt u hier onder het genot van een hapje en een drankje napraten en zelfs dansen op de Canto. Er zal nu gespeeld worden op vier synthesizers, wat zorgt voor weer een hele andere beleving van de Canto Ostinato.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf
€ 38,50. Met uw VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Vul bij het bestelproces de kortingscode BGLVIPHSM in.

- Kaarten voor 19.00 uur bestelt u
hier.
- Kaarten voor 21.30 uur bestelt u
hier.
- Combikaarten met extra toegang tot het nachtconcert bestelt u
hier.


Praktische informatie

Locatie: Het Scheepvaartmuseum
Adres: Kattenburgerplein 1, Amsterdam
Wanneer: 12 november 2016
Telefoonnummer: 0205313233
Website: www.theaterkantoor.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Het Scheepvaartmuseum
Museum, Amsterdam

Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam heeft een van de grootste maritieme collecties ter wereld in huis.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust