25% Korting

Theater Carré Amsterdam 5 nov
Sluit venster x

Reserveer online via carre.nl

Wunderbaum - We doen het wel zelf

‘We doen het wel zelf’; een typisch gevalletje Hollandse eigenwijsheid die Acteursgroep Wunderbaum gebruikt als titel voor zijn gelijknamige spektakelvoorstelling. Deze keer trekt het wereldwijd bejubelde theatercollectief op met een bonte verzameling zelfredzame burgers uit alle hoeken van het land. Het onderwerp? Juist, onze bejubelde én vervloekte participatiesamenleving. 

In een wervelende muzikale show presenteert een bonte reeks burgerinitiatieven zichzelf aan het publiek. Wild-west-cowboyscènes worden afgewisseld met energieke punkliedjes en acts lopen moeiteloos over in pittige sketches. Uiteraard zijn er onvermijdelijke participatiescènes met publiek en eisen pionierende burgers ter plaatse hun rol op. Welkom in de doe-democratie!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op Rang 1 en Rang 2 kaarten vanaf € 25,-. Gebruik op de bestelpagina de actiecode BGL WUNDERBAUM om de korting te verrekenen. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Anke Teunissen

Praktische informatie

Locatie: Carré
Adres: Amstel 115-125, Amsterdam
Wanneer: 5 november 2016
Telefoonnummer: 0900 25 25 255
Website: www.carre.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust