50% Korting

Familie Bekkerveld Heerlen 26 okt - 30 okt
Sluit venster x

Reserveer online via bgl-circus-heerlen.ntk.nl

Circus Louis Knie - Heerlen

Vliegende motoren, acrobatiek op een rad des doods en messenwerpers zorgen bij Circus Louis Knie voor spanning en sensatie! Het Oostenrijkse Circus Louis Knie maakt in 2016 een tournee door Nederland. Uitsluitend internationaal bekroonde acts treden op tijdens de twee uur durende familievoorstelling.

Circus Louis Knie is één van de laatste grote circussen in Europa en verzorgt jaarlijks de succesvolle kerstvoorstelling ‘Wintercircus Utrecht’. Louis Knie komt nu met een groots internationaal programma, dat spectaculair is van de eerste tot en met de laatste minuut. De voorstelling wordt bovendien ondersteund door de nieuwste special effects. ”Klassiek circus dat vertaald is naar de 21ste eeuw”, zo omschrijft Knie zijn circus. “We nemen het publiek mee op een ontdekkingsreis langs de spannendste circusacts van dit moment.”

Van 24 augustus t/m 30 oktober bezoekt Circus Louis Knie tien steden in Nederland: Deventer, Den Bosch, Dordrecht, Gouda, Utrecht, Delft, Oss, Rotterdam, Den Haag en Heerlen. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Met de BankGiro Loterij VI
P-KAART krijgt u 50% korting op kaarten vanaf € 15,- voor volwassenen en € 10,- voor kinderen. Kaarten bestelt u via de link. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Bekkerveld
Adres: Bekkerveld, Heerlen
Wanneer: 26 oktober 2016
Tot en met: 30 oktober 2016

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust