€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 4 okt - 5 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.theateraanhetspui.nl

Club Paradis

De wereld van de Marokkaans-Nederlandse moeder Hayat spat uit elkaar wanneer haar zoon een zelfmoordaanslag pleegt. Hayat heeft geen afscheid van hem kunnen nemen en gaat op zoek om zijn overblijfselen op te graven, verscheurd door intens verdriet, schuldgevoel en de liefde voor haar kind. Op de begraafplaats ontmoet ze grafdelver Amezyan. Hij belooft Hayat het graf van haar kind te vinden, in ruil voor haar angst, dromen en liefde.

Club Paradis is de eerste voorstelling van Theatergroep Landgenoten. De voorstelling snijdt grote, actuele en urgente thema’s aan: discrepantie tussen religieus moraal en het verlangen naar vrijheid, cultureel gevangenschap, religieus fanatisme en jihadisme onder Nederlandse jongeren, angst voor verstoting uit de gemeenschap, onvoorwaardelijke liefde en de dood.

Landgenoten
Theatergroep Landgenoten is uit noodzaak en engagement geboren, en laat een authentieke stem horen in de turbulente tijden waarin we leven. Artistiek leiders Yahya Gaier en Nisrine Mbarki vertellen confronterende, kwetsbare en gedurfde verhalen uit het hart van de samenleving.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten vanaf € 17,50. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 4 oktober 2016
Tot en met: 5 oktober 2016
Telefoonnummer: 070 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Abattoir Fermé - BUKO
Theater, Den Haag

Geïnspireerd door het werk en het leven van Charles Bukowski in Theater aan het Spui.

Lees meer »
The Three Sisters in Concert
Muziek, Den Haag

Ga op muzikale reis met Tjechovs 'Drie zusters' in Theater aan het Spui.

Lees meer »
Zep - Hamlet (14+)
Theater, Den Haag

Shakespeares Hamlet in een mix van klassiek en urban in Theater aan het Spui.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust