€ 30,- Korting

Muziek Het Concertgebouw Amsterdam 13 nov - 20 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.eventim.nl

Gershwin Gala in Amsterdam

The New Romanian Symphonic Orchestra wekt de gebroeders Gershwin tot leven in Het Concertgebouw! Een duo dat tot de grootste componisten en songwriters van de twintigste eeuw gerekend mag worden. Samen produceerden zij muzikale meesterwerken op de grens van klassiek en jazz. Het Gershwin Gala brengt excellente composities, waaronder 'Rhapsody in Blue', 'Crazy Girl' en 'An American in Paris'. Natuurlijk vormt de 'Porgy & Bess Suite' het muzikale hoogtepunt van het Gershwin Gala.

Niemand minder dan het 120-koppige The New Romanian Symphonic Orchestra brengt de meesterwerken van de gebroeders Gershwin ten gehore. Een muzikaal eerbetoon onder leiding van dirigent Raymond Janssen en bijgestaan door de vermaarde Amerikaanse solisten Janice Dixon en Derrick Lawrence en pianovirtuoos Antonii Baryshevskyi. 

Het Gershwin Gala vindt op drie data plaats in Het Concertgebouw in Amsterdam: zondag 13 november, donderdag 17 november en zondag 20 november.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 30,- korting op 1e rang en 1e rang+ kaarten vanaf € 79,-, inclusief garderobe, ontvangst- en pauzedrankje. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Reserveringskosten bedragen € 4,50 per ticket. Kaarten bestelt u via de link. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Het Concertgebouw
Adres: Concertgebouwplein 10, Amsterdam
Wanneer: 13 november 2016
Tot en met: 20 november 2016
Telefoonnummer: 0900 - 6718345
Website: www.concertgebouw.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust