25% Korting

Concert De Doelen Rotterdam 17 dec
Sluit venster x

Reserveer online via www.dedoelen.nl

Eric Vaarzon Morel - Noches en los jardines de Granada

Laat u meevoeren door het samenspel van de Nederlands flamencogitarist Eric Vaarzon Morel en pianist Thomas Beijer. Samen brengen zij het concert 'Noches en los jardines de Granada'. Het programma creëert een fictieve ontmoeting tussen de grootste dichter van Spanje, Federico García Lorca, en de beroemde componist Manuel de Falla, in de tuinen van Granada.

Aan de basis ligt de tragische dood van Lorca, die in woord, de klanken van de flamenco, Spaanse klassieke muziek en dans wordt verbeeld. Lorca’s toneelstukken 'Bodas de Sangre' en de klassieke composities van De Falla - waaronder 'El Amor Brujo' en 'Noches en los jardines de Granada' (Nachten in de tuinen van Granada) - vormen de achtergrond voor deze bijzondere voorstelling. De sfeer beweegt zich tussen luidruchtige volksfeesten, onstuimige gitaarserenades en melancholieke, eenzame nachten onder de Andalusische hemel.

Met de Ba
nkGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u 25 % korting op Rang 1 kaarten van € 25,-. De actieprijs bedraagt € 18,75. Let op: er is een beperkt aantal kaarten, op = op! Gebruik de promotiecode 'BGL VIP' in het bestelproces. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Merlijn Doomernik

Praktische informatie

Locatie: De Doelen
Adres: Schouwburgplein 50, Rotterdam
Wanneer: 17 december 2016
Telefoonnummer: 010 217 17 17
Website: www.dedoelen.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Gershwin Gala in Rotterdam
Muziek, Rotterdam

Geniet van de mooiste juweeltjes van de Gershwin broers in Rotterdam!

Lees meer »
Tokyo Symphony Orchestra
Concert, Rotterdam

Debussy en Brahms van het Tokyo Symphony Orchestra in Rotterdam.

Lees meer »
Jan-Willem Rozenboom - Bachs Goldberg-variaties
Concert, Rotterdam

Jan-Willem Roozenboom speelt Bachs Goldberg-variaties in Rotterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust