25% Korting

Muziek De Doelen Rotterdam 19 apr
Sluit venster x

Ga naar www.dedoelen.nl

Harry Sacksioni - Once upon a time…

In zijn nieuwe programma Once upon a time… speelt gitaartovenaar Harry Sacksioni zijn meest geliefde filmmuziek. Het idee ontstond nadat hij een imponerend live-optreden van de grote filmcomponist Ennio Morricone en diens orkest had bijgewoond. Het leek Sacksioni, die al vier keer op rij is uitgeroepen tot beste akoestische gitarist van de Benelux, de ultieme uitdaging.


Thema’s van films als The Pink Panther en James Bond krijgen de ‘Sacksioni-aanpak’. Ook zal de gitaarvirtuoos nieuwe eigen composities spelen evenals muziek van zijn jubileum-cd Vijfenzestig. Songs die hij de afgelopen tijd inspeelde voor televisiecommercials, waaronder zijn versie van Daydream believer en het verstilde Vincent van Don McClean, komen ook voorbij.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u 25 % korting op Rang 1 kaarten van23,50. De actieprijs bedraagt € 18,-. Let op: er is een beperkt aantal kaarten, op = op! Gebruik de promotiecode 'BGL VIP' in het bestelproces. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Marcel Hustings

Praktische informatie

Locatie: De Doelen
Adres: Schouwburgplein 50, Rotterdam
Wanneer: 19 april 2017
Telefoonnummer: 010 217 17 17
Website: www.dedoelen.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Cristina Branco
Muziek, Rotterdam

Laat u meevoeren door Portugal's bekendste fadozangeres in Rotterdam.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust