25% Korting

Muziek De Doelen Rotterdam 10 feb
Sluit venster x

Ga naar www.dedoelen.nl

Jan-Willem Rozenboom - Bachs Goldberg-variaties

Jan-Willem Rozemboom is in het dagelijkse leven al negentien jaar bekend als de vaste pianist, componist en producer van zanger Guus Meeuwis. Samen met hem schreef hij vele hits, waaronder Toen ik je zag, Brabant en Tranen gelachen. Minder bekend is dat Rozenboom ook een van de meest getalenteerde klassieke pianisten van Nederland is.

Zijn hele leven lang heeft Jan-Willem Rozenboom een fascinatie gehad voor de beroemde Goldberg-variaties van Johann Sebastian Bach. Naast zijn loopbaan in de popmuziek bekwaamde Rozenboom zich elf jaar lang in de Goldberg-variaties – een onderneming waaraan slechts weinig pianisten zich wagen. Want het vertolken van Bach’s meesterwerk vergt grote techniek, virtuositeit en durf. Jan-Willem Rozenboom bewijst in ruime mate over alle drie deze eigenschappen te beschikken. Maar waar komt die fascinatie vandaan, wat zíjn de Goldberg-variaties überhaupt en hoe komen we achter de geheimen van het stuk? Jan-Willem speelt ze, maar legt ook alles uit!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u 25 % korting op Rang 1 kaarten van € 25,-. De actieprijs bedraagt € 18,75. Let op: er is een beperkt aantal kaarten, op = op! Gebruik de promotiecode 'BGL VIP' in het bestelproces. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: De Doelen
Adres: Schouwburgplein 50, Rotterdam
Wanneer: 10 februari 2017
Telefoonnummer: 010 217 17 17
Website: www.dedoelen.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Remy van Kesteren - speelt Van Kesteren
Muziek, Rotterdam

Harpist Remy Van Kesteren speelt voor het eerst eigen werk. In Rotterdam.

Lees meer »
Cristina Branco
Muziek, Rotterdam

Laat u meevoeren door Portugal's bekendste fadozangeres in Rotterdam.

Lees meer »
Concert Harry Sacksioni
Muziek, Rotterdam

Filmmuziek en eigen composities van deze gitaarvirtuoos in Rotterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust