25% Korting

Muziek De Doelen Rotterdam 6 jan
Sluit venster x

Ga naar www.dedoelen.nl

Rosenberg Trio - La Familia

Vorig jaar, vlak voor het concert in de Doelen, brak Stochelo Rosenberg op een ongelukkige plek zijn hand: de hele tournee werd afgelast. Nu is hij – genezen en wel – terug om deze show weer op te pakken.

Het Rosenberg Trio staat al sinds jaar en dag garant voor muzikaal zigeunerspektakel in de traditie van Django Reinhardt. Tijdens La Familia worden de vingervlugge neven Stochelo, Nous'che & Nonnie bijgestaan door twee zeer getalenteerde familieleden en vakbroeders: zanger en gitarist Johnny Rosenberg, bekend van zijn deelname aan het tv-programma The Voice of Holland, en gitarist Mozes Rosenberg.

Uiteraard hoort u het geliefde Hot Club de France-repertoire en eigen composities, maar door de grotere samenstelling en de vocale inbreng van Johnny is er ook ruimte voor werk van onder anderen Frank Sinatra en standards uit de gipsy jazz.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u 25 % korting op Rang 1 kaarten van € 25,-. De actieprijs bedraagt € 18,75. Let op: er is een beperkt aantal kaarten, op = op! Gebruik de promotiecode 'BGL VIP' in het bestelproces. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: De Doelen
Adres: Schouwburgplein 50, Rotterdam
Wanneer: 6 januari 2017
Telefoonnummer: 010 217 17 17
Website: www.dedoelen.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Remy van Kesteren - speelt Van Kesteren
Muziek, Rotterdam

Harpist Remy Van Kesteren speelt voor het eerst eigen werk. In Rotterdam.

Lees meer »
Jan-Willem Rozenboom - Bachs Goldberg-variaties
Muziek, Rotterdam

Jan-Willem Roozenboom speelt Bachs Goldberg-variaties in Rotterdam.

Lees meer »
Dutch Swing College Band
Muziek, Rotterdam

Swingende traditionele jazz van de Dutch Swing College Band in Rotterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust