€ 2,50 Korting

Meer beleven Zaantheater Zaandam 28 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.zaantheater.nl

De Grote Geschiedenisshow

Vijf welbespraakte prominenten banen zich met humor en muziek een weg door onze vaderlandse geschiedenis. Ze gaan met elkaar in discussie, vertellen bijzondere verhalen, beantwoorden prikkelende vragen en belichten aan de hand van persoonlijke herinneringen belangrijke historische momenten.

Van de Batavieren tot de Gouden Eeuw, van Willem van Oranje tot vadertje Drees en zelfs de eerste wasmachine komt voorbij. Tussen alle verhalen, feitjes en herinneringen door is er ook ruimte voor het lied. Het vaste team bestaat uit Jos Palm en Nelleke Noordervliet, bekend van het radioprogramma OVT op de zondagochtend. Als gasten hoort en ziet u in wisselende samenstelling onder anderen Hanneke Groenteman, Ad van Liempt, Hans Aarsman, Jeltje van Nieuwenhoven, Philip Freriks en Midas Dekkers.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e-rangskaarten vanaf € 21,50. Selecteer in het bestelproces de kaartsoort VIP. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 28 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 3344553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Indecent Proposal
Theater, Zaandam

Zinderend drama in Zaandam. 'Hoe ver ga je voor een miljoen?'

Lees meer »
Javier Guzman
Cabaret, Zaandam

Guzman schotelt u een gepeperde oudejaarsconference voor in het Zaantheater.

Lees meer »
Scrum - Single Malt Folk
Theater, Zaandam

Scrum speelt energieke akoestische folk in Schotse pub-setting. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust