€ 5,- Korting

Meer beleven Koninklijke Schouwburg Den Haag 10 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.ks.nl

De Grote Geschiedenisshow

Het verleden leeft! Test uw historische kennis tijdens De Grote Geschiedenisshow. Vijf welbespraakte prominenten maken met elkaar een interessante, maar vooral amusante avond over geschiedenis.

Met verve en humor worstelen ze zich door hun eigen verleden en de geschiedenis van Nederland. Ze gaan met elkaar in discussie, vertellen bijzondere verhalen, beantwoorden prikkelende vragen en verklaren aan de hand van persoonlijke herinneringen kenmerkende momenten uit ons verleden. Iedereen en alles komt voorbij. Van Willem van Oranje, tot Napoleon, tot vadertje Drees; van de Batavieren tot de Gouden Eeuw, tot de keuken en de eerste wasmachine van de jaren vijftig.

De volgende prominenten maken hun opwachting in wisselende samenstelling: Hanneke Groenteman, Ad van Liempt, Fik Meijer, Alexander Munninghof, Elsbeth Etty, Wim Berkelaar, Hans Aarsman, Jeltje van Nieuwenhoven, Philip Freriks en Midas Dekkers.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u5,- korting op de 1e, 2e en 3e rang kaarten vanaf 13,75, zo lang de voorraad strekt. Vul bij de aanschaf van kaarten de actiecode BGL2016 in. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Koninklijke Schouwburg
Adres: Korte Voorhout 3, Den Haag
Wanneer: 10 oktober 2016
Telefoonnummer: 0900 345 67 89
Website: www.ks.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Harrie let op de kleintjes
Theater, Den Haag

Hilarische show met Jon van Eerd in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »
Het verzamelde werk van William Shakespeare
Theater, Den Haag

Een must voor iedereen die van Shakespeare, theater en humor houdt.

Lees meer »
Bint
Theater, Den Haag

Toneelversie van het beste boek van Bordewijk in de Koninklijke Schouwburg.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust