25% Korting

Dans Nationale Opera & Ballet Amsterdam 10 dec - 1 jan
Sluit venster x

Het Nationale Ballet - Coppelia (+4)

'Coppelia' is dé familievoorstelling tijdens de feestdagen. Een heerlijk feelgood ballet voor iedereen vanaf 4 jaar.

'Coppelia' vertelt het verhaal van Zwaantje die het – om haar grote liefde Frans niet kwijt te raken – opneemt tegen de mysterieuze muze van Dr. Coppelius, Coppelia. Al gauw blijkt dat er veel meer speelt dan alleen de strijd tussen twee liefdesrivales.

Sieb Posthuma (1960-2014) creëerde een kleurrijke en magische wereld voor 'Coppelia', waarbij u het gevoel krijgt een prentenboek binnen te stappen, mede dankzij de fantasierijke en 'retro-futuristische' balletkostuums van ontwerper François- Noël Cherpin.

Coppelia (...) is het kerstballet bij uitstek, zomers als een sorbet met een paraplu, licht verteerbaar, zoet en kleurrijk. - NRC Handelsblad

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten. Kaarten bestelt u via de link. Vul bij voorstelling 'Coppelia' in, voer de promotiecode 'bglvip' in en kies vervolgens een voorstelling. Per VIP-KAART heeft u recht op max. 2 kaarten met korting. Zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Nationale Opera & Ballet
Adres: Amstel 3, Amsterdam
Wanneer: 10 december 2016
Tot en met: 1 januari 2017
Telefoonnummer: 020 - 551 8117
Website: www.operaballet.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust