25% Korting

Dans Nationale Opera & Ballet Amsterdam 11 feb - 4 mrt
Sluit venster x

Het Nationale Ballet - Made in Amsterdam 1 & 2

Trots op het feit dat de New York Times het tot de vijf belangrijkste en meest vernieuwende balletgezelschappen rekende, presenteert Het Nationale Ballet 'Made in Amsterdam'. 

Het Nationale Ballet toont u in twee programma’s die afwisselend worden gedanst. Made in Amsterdam 1 & 2 zijn enkele speciaal voor het gezelschap gemaakte recente choreografieën, aangevuld met maar liefst drie wereldpremières.

Made in Amsterdam 1
In 'Made in Amsterdam 1' ziet u topstukken van Hans van Manen en Ton Simons, waarvan Frank Bridge Variations inmiddels door gezelschappen over de hele wereld wordt gedanst en Romancewerd onderscheiden met een Zwaan voor Meest Indrukwekkende Dansproductie. Daarnaast bevat 'Made in Amsterdam 1' nieuwe creaties van Juanjo Arques en Ernst Meisner, twee jonge makers die hun talent de afgelopen jaren overtuigend hebben bewezen. Beiden ontwikkelden zich al tijdens hun danscarrière tot choreograaf.

Made in Amsterdam 1 is te zien op 11,19, 21 en 24 februari, 2 en 4 maart.

Made in Amsterdam 2
In 'Made in Amsterdam 2' presenteert Het Nationale Ballet speciaal voor het gezelschap gemaakte choreografieën van Alexei Ratmansky, Christopher Wheeldon en Krzysztof Pastor - choreografen die internationaal gerekend worden tot de meest gevraagde en meest succesvolle balletmakers van deze tijd. Daarnaast bevat dit programma een zeer bijzondere wereldpremière, geïnspireerd op het beroemde sprookje 'Le Petit Prince'. Hiervoor tekent associate artist David Dawson, die, net als bovengenoemd drietal, het klassieke ballet steeds weer van belangrijke nieuwe impulsen voorziet.

Made in Amsterdam 2 is te zien op 12, 18, 22 en 25 februari en 3 maart.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op kaarten. Kaarten bestelt u via de link. Vul bij voorstelling 'Made in Amsterdam' in, voer de promotiecode 'bglvip' in en kies vervolgens een voorstelling. Per VIP-KAART heeft u recht op max. 2 kaarten met korting. Zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Nationale Opera & Ballet
Adres: Amstel 3, Amsterdam
Wanneer: 11 februari 2017
Tot en met: 4 maart 2017
Telefoonnummer: 020 - 551 8117
Website: www.operaballet.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust