€ 2,50 Korting

Theater Stadsschouwburg Groningen Groningen 3 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.de-oosterpoort.nl

Tg. Oostpool -Demonen

Wat begint als een spontane borrel met de buren mondt uit in een chaotische avond vol onderdrukte angsten, fantasieën en frustraties. De Zweedse toneelauteur Lars Norén (1944) schreef met 'Demonen' een scherp relatiedrama rond herkenbare thema's. Marcus Azzini regisseert Daan Schuurmans en Kirsten Mulder in deze eigentijdse ‘Who’s Afraid of Virginia Woolf’.

Twee stellen, richting de veertig, brengen samen de avond door. Gastheer en -vrouw Frank en Katarina zijn kinderloos, in hun huwelijk balancerend op de grens van hechting en verstikking. Jenna en Tomas zijn de onderburen, ouders van twee jonge kinderen. Hun ouders hebben zorg nodig, tegelijkertijd dringt de aandacht voor een nieuwe generatie zich op. Hoe geef je het leven door? Hoe blijf je een leven lang samen? Het vinden van de liefde is één ding, de liefde behouden is echter minstens zo complex.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e rang kaarten van € 19,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Krista van der Niet

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Groningen
Adres: Turfsingel 86, Groningen
Wanneer: 3 november 2016
Telefoonnummer: 050 36 803 68
Website: www.de-oosterpoort.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Orkater - Donna Donna
Theater, Groningen

Ontroerend muziektheater over troost in tijden van rouw, in Groningen.

Lees meer »
LeineRoebana - LIGHT
Dans, Groningen

Dans en muziek zwepen elkaar op in Stadsschouwburg Groningen.

Lees meer »
Morning Blossoms
Dans, Groningen

Indrukwekkende en meeslepende musical in Stadsschouwburg Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust