Kans op

Theater Stadsschouwburg Groningen Groningen 4 jan

Theater Utrecht - La Musica 2

'La Musica 2' van Marguerite Duras is een zinderend duet over een vernietigende liefde, gespeeld door de gelauwerde acteurs Ariane Schluter en Peter Blok van theatergezelschap Theater Utrecht.

Een man en een vrouw ontmoeten elkaar in een hotel. Eerder die dag hebben ze de echtscheidingspapieren ondertekend, nu keren ze terug naar de plek waar hun explosieve liefde begon. Ze halen herinneringen op in een gesprek dat tot de volgende dag duurt en dalen daarin af in een diepe oceaan van emoties.

Behalve een meeslepende dialoog tussen twee ex-geliefden is 'La Musica 2' een duet tussen de betoverende tekst van Duras en de muziek van Wilbert Bulsink. Bulsink schreef speciaal voor 'La Musica 2' vernieuwende, filmische muziek, die door klassieke musici op het podium wordt gespeeld.

'La Musica 2' is te zien op 4 januari in de Stadsschouwburg Groningen. In samenwerking met de Stadsschouwburg Groningen verloten wij vier toegangskaarten voor de voorstelling op woensdag 4 januari om 20:15 uur. U kunt daar nu kans op maken! 

De BankGiro Loterij geeft voor deze actie 2 x 2 kaarten weg, met een waarde van € 22,50 per kaart. De actie loopt van 23 november tot en met 18 december 2016. Winnaars ontvangen uiterlijk 21 december 2016 bericht.

project.general_error_messageU vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Theater Utrecht - La Musica 2
Waar: Stadsschouwburg Groningen, Groningen, Turfsingel 86
Wanneer: 4 januari 2017

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Swan Lake
Dans, Groningen

Verfrissende nieuwe versie van het Zwanenmeer. In Groningen.

Lees meer »
RACE
Theater, Groningen

Spannende advocatenshow over (positieve) discriminatie. In Groningen.

Lees meer »
Bint
Muziek, Groningen

Toneelversie van de literaire klassieker van Bordewijk. In Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust