€ 2,50 Korting

Dans Stadsschouwburg Groningen Groningen 18 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.de-oosterpoort.nl

LeineRoebana - LIGHT

Dansgezelschap LeineRoebana viert haar 25-jarig jubileum een grootschalige voorstelling met musici, zangers en dansers. De internationale cast neemt een overstelpende hoeveelheid ideeën en culturen mee, die niet versmelten, maar in hun eigenheid door elkaar heen klinken.

LeineRoebana werkt hiervoor met het gouden team van ‘GhostTrack’ (2011): componist Iwan Gunawan, het gelauwerde gamelanensemble Kyai Fatahillah en een keur aan Indonesische en westerse dansers. De groep wordt uitgebreid met harpiste Ekatarina Levental en twee dansende operazangeressen: de Indonesische sopraan Bernadeta Astari en de Oezbeekse mezzosopraan.

“Zoals altijd bij LeineRoebana draait het niet om een verhaal, maar om de interactie met live muziek. En die is in Light niet alleen organisch, maar vooral opmerkelijk bevlogen, van beide kanten. Dans en muziek zwepen elkaar op. Meeslepend.” **** de Volkskrant

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e rang kaarten van € 22,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Groningen
Adres: Turfsingel 86, Groningen
Wanneer: 18 november 2016
Telefoonnummer: 050 36 803 68
Website: www.de-oosterpoort.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Demonen
Theater, Groningen

Scherp relatiedrama met Daan Schuurmans in Stadsschouwburg Groningen.

Lees meer »
Orkater - Donna Donna
Theater, Groningen

Ontroerend muziektheater over troost in tijden van rouw, in Groningen.

Lees meer »
Orkater - Donna Donna
Theater, Groningen

Ontroerend muziektheater over troost in tijden van rouw, in Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust