€ 2,50 Korting

Theater Stadsschouwburg Groningen Groningen 17 dec
Sluit venster x

Het Nationale Toneel - RACE

In de Stadsschouwburg Groningen ziet u RACE, een razendsnelle en spannende advocatenshow over de vernietigende gevolgen van (positieve) discriminatie, uitgevoerd door het Nationale Toneel.

Twee gehaaide topadvocaten – de één zwart, de ander wit – worden benaderd door de rijke, witte zakenman Charles Strickland. Hij wordt ervan beschuldigd een zwart kamermeisje te hebben aangerand in een hotel. Terwijl de media hem al hebben berecht als ‘seksist’ en ‘racist’, blijft hij volhouden onschuldig te zijn. Als de zwarte stagiaire Susan zich iets teveel met de zaak bemoeit, barst op het advocatenkantoor een vlijmscherpe strijd los. Schuld, seks, leugens en ras vormen een venijnige cocktail. Hoe zwart-wit is deze zaak eigenlijk?

In 2009 schreef David Mamet dit heftige – en succesvolle – toneelstuk met provocatieve humor en snelle dialogen. Regisseur Eric de Vroedt ensceneert RACE, zijn debuut als artistiek leider van het Nationale Toneel, als een visueel spektakel met dubbelzinnige songs.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e rang kaarten van € 24,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Barrie Hullegie

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Groningen
Adres: Turfsingel 86, Groningen
Wanneer: 17 december 2016
Telefoonnummer: 050 - 36 803 68
Website: www.de-oosterpoort.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

La Musica 2
Theater, Groningen

Ariane Schluter en Peter Blok spelen een duet over vernietigende liefde in Groningen.

Lees meer »
Swan Lake
Dans, Groningen

Verfrissende nieuwe versie van het Zwanenmeer. In Groningen.

Lees meer »
Bint
Muziek, Groningen

Toneelversie van de literaire klassieker van Bordewijk. In Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust