€ 2,50 Korting

Dans Stadsschouwburg Groningen Groningen 16 dec
Sluit venster x

Jakop Ahlbom - Swan Lake

'Swan Lake' is een verfrissende nieuwe versie van het klassieke en wereldberoemde 'Zwanenmeer'. Met acht dansers, een live band, dierenkoppen en messenwerpers, zet theatermaker Jakop Ahlbom het sprookje geheel naar zijn eigen hand. Centraal in Ahlboms versie staat de destructieve kracht van liefde. Alamo Race Track zet de oorspronkelijke muziek van Tsjaikovsky om in hun eigen, kenmerkende stijl met invloeden van indie, folk en pop. 

Ahlbom creëert in 'Swan Lake' twee contrasterende werelden: de surreële droomwereld van de zwanenvrouw, die zich afspeelt in de duisternis van het bos, en een witte formele wereld van de prins, waarin alles strikt en afgemeten is. Hij smelt de witte en de zwarte zwaan om tot één vrouw, die in een symbiotische relatie tot elkaar staan. Hun eenheid komt echter onder druk te staan door hun liefde voor de prins. Accepteert hij ze zoals ze werkelijk zijn? Kan hij met deze symbiotische vrouw leven?

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e rang kaarten van € 24,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Groningen
Adres: Turfsingel 86, Groningen
Wanneer: 16 december 2016
Telefoonnummer: 050 - 36 803 68
Website: www.de-oosterpoort.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

RACE
Theater, Groningen

Spannende advocatenshow over (positieve) discriminatie. In Groningen.

Lees meer »
La Musica 2
Theater, Groningen

Ariane Schluter en Peter Blok spelen een duet over vernietigende liefde in Groningen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust