€ 5,- Korting

Muziek Theater De Storm Winterswijk 7 okt
Sluit venster x

Reserveer online via www.theaterdestorm.nl/janrot

Jan Rot - Jong & Veelbelovend

In de muzikale voorstelling 'Jong & Veelbelovend' keert zanger en muzikant Jan Rot een avond terug naar zijn jeugd en de beslissende wendingen in zijn leven. Jan Rot maakte van het gebrek aan succes zijn handelsmerk, maar floreert de laatste jaren als vertaler en vertolker van wereldhits en musicals.

In 'Jong & Veelbelovend' blikt Jan terug naar de tijd van ‘Toppop’, ABBA en de dood van Elvis. Toen beginnend fotograaf Anton Corbijn nog rustig een dag voor Jan uittrok, idool Herman Brood opeens bij hem in de kleedkamer stond en iedereen dacht dat Jan zijn naam van Johnny Rotten had gejat (terwijl het toch echt andersom was). Uit deze tijd heeft Jan een stel krakers vertaald zoals alleen hij dat kan, waaronder ‘Golden Years’ van Bowie, ‘Rock your baby’ en hits uit ‘Grease’. En zo blijft ‘Jong & Veelbelovend’ ook een beetje oud & vertrouwd.

Een eigen nummer dat Jan Rot deze avond ten gehore zal brengen is het prachtige lied 'Stel dat het zou kunnen'. Hiermee won Jan de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Het nummer kunt u beluisteren onderaan deze pagina.


Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 5,- korting op kaarten van € 18,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'VIP'.
Voor deze voorstelling heeft u recht op max. 2 kaarten per VIP-KAART. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Roel van Diem

Praktische informatie

Locatie: Theater De Storm
Adres: Haitsma Mulierweg 11, Winterswijk
Wanneer: 7 oktober 2016
Telefoonnummer: 0543-519285
Website: www.theaterdestorm.nl/janrot

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Dian Liesker - Aangeschoten wild
Cabaret, Winterswijk

De grappen van Dian Liesker zijn actueel, droog en pijnlijk grappig. In Winterswijk.

Lees meer »
Het komt nu wel heel dichtbij
Cabaret, Winterswijk

Spitse, actuele grappen van cabarettalent Patrick Nederkoorn. In Winterswijk.

Lees meer »
45 jaar Introdans - TUTTI
Dans, Winterswijk

45 jaar Introdans wordt gevierd met 3 prachtige premières. In Winterswijk.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust