€ 5,- Korting

Dans Theater De Storm Winterswijk 30 nov
Sluit venster x

Reserveer online via www.theaterdestorm.nl/introdans

45 jaar Introdans - TUTTI

Introdans bestaat dit seizoen 45 jaar en viert dat op grootse wijze met TUTTI. U ziet maar liefst drie premières van internationaal gevierde choreografen, van serene schoonheid en verstilling naast hartstochtelijk aardse dans. 

Met veel trots presenteert Introdans als eerste Nederlandse gezelschap de wonderschone 'In Memoriam' van Sidi Larbi Cherkaoui. De wereldwijd bejubelde choreograaf laat zijn dansers in dit meditatieve en bedwelmende werk, een eerbetoon aan zijn voorouders, een denkbeeldige onderwereld verkennen. 

Totaal anders van stijl is 'Cantata', een rauw, gepassioneerd stuk waarin Mauro Bigonzetti de verschillende karakters uit een Italiaans dorp tot leven laat komen. De Griekse regisseur, choreograaf en beeldend kunstenaar Dimitris Papaioannou toont een fragment uit Nowhere, waarin een lange rij dansers een koppel omsluit en ontkleedt, en de armen van het ensemble een prachtige, continu golvende zee vormen.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u om 19.15 uur de gratis inleiding bijwonen. De reservering hiervoor dient u bij het bestellen in uw winkelmand te plaatsen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 5,- korting op kaarten van € 22,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'VIP'. Per VIP-KAART heeft u recht op max. 2 kaarten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:15 uur.

Beeld: Pieter Henket

Praktische informatie

Locatie: Theater De Storm
Adres: Haitsma Mulierweg 11, Winterswijk
Wanneer: 30 november 2016
Telefoonnummer: 0543-519285
Website: www.theaterdestorm.nl/introdans

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Jeans - Magic
Muziek, Winterswijk

Swingende show van Jeans, vol zang, dans en heel veel plezier! In Winterswijk.

Lees meer »
Vals (12+)
Familie, Winterswijk

Thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries in Winterswijk.

Lees meer »
Harry Piekema
Theater, Winterswijk

Theatershow over de lachwekkende vervreemding door roem. In Winterswijk.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust