€ 5,- Korting

Theater Theater De Storm Winterswijk 16 nov
Sluit venster x

Tg. Suburbia - Winterbloemen

Theatergroep Suburbia maakt ontroerende, tragische, hilarische en toegankelijke voorstellingen over het menselijk tekort. In Theater De Storm ziet u de nieuwe voorstelling 'Winterbloemen', over vriendschap, levensdrift en eindigheid, gespeeld door een ijzersterke cast: Susan Visser, Anneke Blok, Lotje van Lunteren en Astrid van Eck. 

Vier vriendinnen zijn op weg naar een luxe wellnessoord in de Ardennen. Hun auto’s knallen echter op elkaar in een sneeuwstorm en raken total loss. Wonder boven wonder zijn ze zelf ongedeerd. Nu is het wachten op verlossing. Als die ooit komt, tenminste. Het wordt een gedenkwaardige en bewogen nacht waarin zo goed als niets van het leven onbesproken blijft.

'Winterbloemen' is een aangrijpende en hilarische theatervoorstelling over onvervulde verlangens. De tekst is van Peer Wittenbols en het stuk wordt geregisseerd door Rob Ligthert.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u om 19.15 uur de gratis inleiding bijwonen. De reservering hiervoor dient u bij het bestellen in uw winkelmand te plaatsen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 5,- korting op
kaarten van € 27,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'VIP'. Per VIP-KAART heeft u recht op max. 2 kaarten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:15 uur.

Beeld: Claudia Kamergorodski

Praktische informatie

Locatie: Theater De Storm
Adres: Haitsma Mulierweg 11, Winterswijk
Wanneer: 16 november 2016
Telefoonnummer: 0543-519285
Website: www.theaterdestorm.nl/winterbloemen

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Vals (12+)
Familie, Winterswijk

Thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries in Winterswijk.

Lees meer »
Harry Piekema
Theater, Winterswijk

Theatershow over de lachwekkende vervreemding door roem. In Winterswijk.

Lees meer »
Een Wonderbaarlijke Kerst
Cabaret, Winterswijk

Improvisatie kerstcabaret op z’n best van Op Sterk Water. In Winterswijk.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust