20% Korting

Theater Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 19 okt
Sluit venster x

De Verleiders - Slikken én stikken

DE VERLEIDERS zijn terug met een voorstelling zonder verdoving, met de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret. Na het succesvolle ‘Door de bank genomen’ schoppen DE VERLEIDERS u opnieuw wakker in dit vierde deel van hun glorieuze reeks. In ‘Slikken én stikken’ geeft de groep een second opinion over ons zorgstelsel.

Over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten. Maar ook over de mens, die steeds ouder wil worden en zich daarmee uitlevert aan deze zorgmafia. Binnenkort geven we al dertig procent van ons bruto binnenlands product uit aan de medische sector voor het leveren van een gevecht dat niet te winnen is. We gaan namelijk allemaal dood. Punt. Dit wordt dus een pijnlijke avond, heel pijnlijk.

Victor Löw – genomineerd voor een Louis d’Or voor ‘Door de bank genomen’ – Leopold Witte, Tom de Ket en George van Houts zijn er weer bij en Martijn Fischer is toegetreden tot het illustere gezelschap.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 25,-.
Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld:
Paul Posse

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 19 oktober 2016
Telefoonnummer: 024 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

NUHR - Draai het eens om
Cabaret, Nijmegen

Eén van de beste en geestigste shows van NUHR, in Nijmegen.

Lees meer »
Claudia de Breij - Oudejaarsconference
Muziek, Nijmegen

Claudia de Breij speelt de oudejaarsconference in Nijmegen.

Lees meer »
Slagerij van Kampen - LIP/STICK
Muziek, Nijmegen

Overdonderend spektakel van deze slagwerkgroep in Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2016 De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 8788 d.d. 25/11/2014. 18+ Speel bewust